R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 06-09-2003, 03:43 AM   #1
Tech Initiate
tamiya451's Avatar
Join Date: Apr 2002
Location: Melbourne, Australia
Posts: 25
Default Pull start assembly

my pull start never goes back in after i pull it !! i think i assembled it wrong!! heres some pix!! tell me what i have done wrong plz!! and if u could post pix of the correct way that would be kewl!!

tamiya451 is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NEW 2.5R or 3.3 PULL START ASSEMBLY CHEAP racersnow R/C Items: For Sale/Trade 1 03-24-2007 06:40 PM
T-maxx pull start hard to pull.. t-maxx_boi Monster Trucks 1 04-28-2006 06:03 PM
Wanted Pull start/roto start for collari .30 seajj2 R/C Items: Wanted to Buy 5 08-31-2005 04:51 PM
Exactly how do you start a pull-start motor? <Don't flame me because I'm dumb!> Vyrus Track Locator Forum 1 08-20-2004 05:39 PM
NTC3 pull start to non-pull question SeventyGTX Nitro On-Road 4 02-16-2004 07:05 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 03:57 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0