R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 07-16-2007, 07:24 PM   #1
Tech Regular
Join Date: Oct 2006
Location: Sauga City, Toronto, Ontario, Canada
Posts: 283
Default Pull Start Gone Funny

I had to tighten the plate behind my pull start connected to the engine due to oil leaking. I removed the pull start and did what I needed to do but now my pull started is messed up. I had to tighten the cord and whenever i start it the engine is sluggish until the pull cord slowly comes back.

Any ideas? Thanks.
XNXIXTXRXOX is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
T-maxx pull start hard to pull.. t-maxx_boi Monster Trucks 1 04-28-2006 06:03 PM
Wanted Pull start/roto start for collari .30 seajj2 R/C Items: Wanted to Buy 5 08-31-2005 04:51 PM
Pull Start? Roto Start? or Starter Box? jamiekulhanek Electric Off-Road 3 09-09-2004 12:50 AM
Exactly how do you start a pull-start motor? <Don't flame me because I'm dumb!> Vyrus Track Locator Forum 1 08-20-2004 05:39 PM
NTC3 pull start to non-pull question SeventyGTX Nitro On-Road 4 02-16-2004 07:05 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 02:26 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0