R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 08-25-2006, 05:38 PM   #1
Tech Fanatic
uniquexme's Avatar
Join Date: Feb 2006
Location: Sibu, Sarawak
Posts: 901
Trader Rating: 12 (100%+)
Send a message via MSN to uniquexme Send a message via Yahoo to uniquexme Send a message via Skype™ to uniquexme
Default question about setting G4S

guys, i have set up my car with ride hide of 5mm(Front) & 5.5mm(Rear), so after 1 tank, the tire become smaller, and my chassis is lying flat on the ground, thus scratches on the chassis, so may i ask how did u guys solve the problem? do u set the ride height up again? coz previously i always set the ride height by a few tuned, but some of my frenz told me tat once u set it, dun adjust it anymore. thanks
uniquexme is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
servo neutral setting question... lightfoot Radio and Electronics 2 05-23-2008 10:15 AM
Setting Question? JRGTR Nitro On-Road 6 01-29-2008 03:32 PM
Setting Question? JRGTR Nitro On-Road 0 01-29-2008 06:27 AM
Question About KO VFS Setting Adapter simba350 Australian Racing 2 07-21-2006 05:30 AM
Integy reactor question - setting the cutoff JusBox Electric On-Road 9 05-21-2004 08:45 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 12:48 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0