R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-23-2011, 12:41 AM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2011
Location: california,south
Posts: 11
Default flysky gt3b settings?

hi, what setting on your expo? if not using it should I put it to 0 or -99 or 99?thanks
vwsb74 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2011, 07:46 AM   #2
Tech Adept
 
TheDragonJedi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: In a Suburb of Chicago
Posts: 205
Trader Rating: 16 (94%+)
Default

Hi wrong thread but I have mine set to 0. Have not needed to set it yet.
TheDragonJedi is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FLYSKY GT3b Transmitter interplanet Radio and Electronics 4847 07-06-2017 09:52 PM
FlySky FS-GT3B or Something else? quixoticboi Radio and Electronics 20 05-18-2012 12:15 PM
FlySky GT3B Radio & 2 RX NEW $45 speedracer rc R/C Items: For Sale/Trade 8 05-29-2011 04:55 PM
GT3B Reprogramming Service and Bearing Mod QuangVuong Australia For Sale/Trade 26 05-26-2011 04:16 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:30 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net