R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-14-2010, 05:27 AM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 3
Default hyper 10sc startup problems

hey just a question.... i bought a hyper 10sc RTR the other day and it refused to start....so i took into my local shop they got it started after much problems but they changed the fuel to 16% nitro. it started easier did a little tuning because the factory settings were screwed. they put another tank in and i got home and started it after a little it ran. but the only fuel i have is 20% and now i cant get it started at all... its almost like it flooding and what not so i was wondering if anyone else has had these problems and what can i do to combat them..... cheers
speedracer84 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2010, 07:25 AM   #2
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 3
Default

so no one has this problem?
speedracer84 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:57 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net