R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-12-2010, 07:44 PM   #1
Tech Elite
 
NitroXray80809's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Bakersfield, California
Posts: 3,249
Trader Rating: 24 (100%+)
Default RADIO PROBLEMS PLEASE HELP!!!

well i just got a futaba 3pk from a trade with a spektrum sm1000 module cool right, well i thought so till after about 10 times of trying i cant bind my module to my reciver im using a sr300 spektrum reciver if you can tell me how to solve my problem it will be great its both spektrum so i dont understand why it wont bind its really making me mad! if you can answer how to make it work i will be in big favor to you. last im not wanting to put in the ugly 75mhz in it and i dont want to buy a new reciver or module.
__________________
Xray XB4 | Ko-Propo | Savox | Hobbywing | SpeedPassion | JC |

Kyosho RB6 | Ko-Propo | Futaba | Turnigy | Orion | JC |

AE T4.2 | Ko-Propo | Savox | Turnigy | ProTek | JC |
NitroXray80809 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2010, 07:58 PM   #2
Tech Regular
 
Brandon Black's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 294
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

I might be wrong but sm1000hrs modular if that is what u have will only work with the sr3000hrs recievers! Just because they are spectrum doesnt mean they all work with a different mod/rec. hope this helps.
Brandon Black is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2010, 08:24 PM   #3
Tech Elite
 
NitroXray80809's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Bakersfield, California
Posts: 3,249
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Brandon Black View Post
I might be wrong but sm1000hrs modular if that is what u have will only work with the sr3000hrs recievers! Just because they are spectrum doesnt mean they all work with a different mod/rec. hope this helps.
damn it now im pissed lol that sucks well thanks alot for the help
__________________
Xray XB4 | Ko-Propo | Savox | Hobbywing | SpeedPassion | JC |

Kyosho RB6 | Ko-Propo | Futaba | Turnigy | Orion | JC |

AE T4.2 | Ko-Propo | Savox | Turnigy | ProTek | JC |
NitroXray80809 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 01:24 AM   #4
Tech Regular
 
RUNNINONMT's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: YOUR MOMS HOUSE
Posts: 345
Default

make sure that the 3pk is set to ppm not hrs or ect....
RUNNINONMT is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 06:54 AM   #5
Tech Elite
 
NitroXray80809's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Bakersfield, California
Posts: 3,249
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by RUNNINONMT View Post
make sure that the 3pk is set to ppm not hrs or ect....
i will try that i love this radio its so easy for programing you end points and all that i already know how to use it and i didnt even get a manuel with it
__________________
Xray XB4 | Ko-Propo | Savox | Hobbywing | SpeedPassion | JC |

Kyosho RB6 | Ko-Propo | Futaba | Turnigy | Orion | JC |

AE T4.2 | Ko-Propo | Savox | Turnigy | ProTek | JC |
NitroXray80809 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LRP Sphere Comp TC Spec and Vector x11 brushless problems.. please help! mok Electric On-Road 17 01-18-2013 01:42 AM
Spektrum problems, Please help! madlosi79 Nitro On-Road 24 07-14-2007 10:12 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:42 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net