R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-24-2009, 10:21 PM   #1
Tech Initiate
 
Join Date: May 2009
Location: nsw
Posts: 37
Default need help with tomahawk truggy

hi all
the pullstart on my car is like skipping the bolt like i dont think its the pullstart but plz help
jacko marto is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2009, 10:23 PM   #2
Tech Regular
 
Krawlin's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sierra Vista, Arizona
Posts: 252
Trader Rating: 13 (100%+)
Send a message via AIM to Krawlin Send a message via MSN to Krawlin Send a message via Yahoo to Krawlin
Default

Did you check to see if your 1 way bearing was slipping? Take the recoil start assembly off, take out the 1 way bearing and clean it good with some carb cleaner or nitro cleaning spray, re-install and see if this fixes your problem.
__________________
Getting out of the hobby, it was a fun 10+ years but time to move on!
Krawlin is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:22 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net