R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-17-2009, 06:29 PM   #1
Tech Elite
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,657
Trader Rating: 5 (100%+)
Default airtronics fhss-2 2.4ghz failsafe

Does it have a failsafe (i have a m11)? If so how do you set it up?
dreaux is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 06:57 PM   #2
Tech Elite
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,657
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

does it have one?
dreaux is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 07:01 PM   #3
Tech Elite
 
imaxx21's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: FL
Posts: 2,725
Trader Rating: 1 (100%+)
Send a message via AIM to imaxx21
Default

no
__________________
-Crash
Upgrade RC www.upgrade-rc.com
imaxx21 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 07:46 PM   #4
Tech Master
 
jrwoodchuck's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Northampton, Massachusettes
Posts: 1,336
Default

Quote:
Originally Posted by imaxx21 View Post
no
yup!

have both radio and car on.
hold throttle at position that you want the failsafe to go to.
hold the bind button on receiver for 4 seconds. LED will flash slow.
let the throttle go after the LED starts to flash fast, and then let go of the bind button.

bingo!!! failsafe set!!
__________________
Doug
TLR 22/M-11

“Looks like I picked the wrong week to quit sniffing glue.”

Last edited by jrwoodchuck; 06-17-2009 at 08:01 PM.
jrwoodchuck is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 08:15 PM   #5
Tech Elite
 
imaxx21's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: FL
Posts: 2,725
Trader Rating: 1 (100%+)
Send a message via AIM to imaxx21
Default

he'll mess that up...
__________________
-Crash
Upgrade RC www.upgrade-rc.com
imaxx21 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 02:59 PM   #6
Tech Elite
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,657
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

thanx chuck. screw off max
dreaux is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 03:16 PM   #7
Tech Elite
 
MadRussian's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: SE USA
Posts: 2,378
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Didnt yours come with a manual?
MadRussian is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2009, 02:49 PM   #8
Tech Elite
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,657
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by jrwoodchuck View Post
yup!

have both radio and car on.
hold throttle at position that you want the failsafe to go to.
hold the bind button on receiver for 4 seconds. LED will flash slow.
let the throttle go after the LED starts to flash fast, and then let go of the bind button.

bingo!!! failsafe set!!
what is the bind button?? The only button i can find on the reciever is the led light. It pushes anyway.
dreaux is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2009, 07:45 PM   #9
Tech Regular
 
JPierson's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Indianapolis,In
Posts: 267
Trader Rating: 2 (100%+)
Cool

Thats it you got it!
__________________
HB D8 & D8t GRP .21 & O'DONNELL SS.21
JR 8711 & 9100s & Hitec 7955TG
M11 2.4 FHSS-2 •TEAM*TERRIBLES•
"I know I can't drive!! You still ACT like you can!!"
JPierson is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:11 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net