R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-07-2009, 08:26 AM   #1
Tech Master
 
jhipps835's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chicago, IL
Posts: 1,071
Trader Rating: 13 (88%+)
Default Pull Start Help!!!!!

What does it mean when i pull my pull start and it comes out clean without any compression what so ever. Do i need a new pull start or is it the motor?
LMK
Oh, and is it possible to use a bump box or do you have to buy something for the motor that will allow it to use a bump box.
lmk thanks
__________________
Losi 8ight 2.0 - O.S V-Spec - Futaba - AKA - M8 - Spektrum - Byrons 20%
jhipps835 is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2009, 08:49 AM   #2
Tech Addict
 
moeman's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 526
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

It's probably your one-way bearing at the back of the motor. Take the pullstart off, and clean it. It only will work one way hence the name, so make sure you don't reinstall it backwards. You can use a box start with no mods to the motor unless you hate the look of the pullstart on there, then you have to find a backplate.
moeman is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:30 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net