R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-02-2009, 04:12 PM   #1
Tech Regular
 
Join Date: Mar 2009
Location: North jersey
Posts: 495
Trader Rating: 1 (100%+)
Default breaking in lst2 help!!!!!!!!

ok so i ran the first tank pretty good but the car accelrated by itself sometimes and on the second tank it was accelerating by it self and i couldn't stop it barely and it over heated.....what do i have to do to stop this
__________________
Hpi vorza
e-revo bl
slash 4x4

Last edited by salabarria; 04-02-2009 at 04:38 PM.
salabarria is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 04:53 PM   #2
Tech Elite
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4,583
Trader Rating: 68 (100%+)
Default

It sounds to me like your low speed needle is on the lean side.
Refer to your manual or check out teamlosi.com for factory needle adjustments.
Greg B is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 05:35 PM   #3
Tech Regular
 
Join Date: Mar 2009
Location: North jersey
Posts: 495
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

oo well i did mess with it a little because with the factory setting it didnt even turn on at all
__________________
Hpi vorza
e-revo bl
slash 4x4
salabarria is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:08 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net