R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-28-2009, 01:50 PM   #1
Tech Regular
 
Join Date: Mar 2009
Location: North jersey
Posts: 495
Trader Rating: 1 (100%+)
Angry LST2 WONT START ..HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok i have a new lst2 and trying to break it in ... the engine turns on but right when i pull out the glow plug starter the engine shuts off every time

can someone help please
__________________
Hpi vorza
e-revo bl
slash 4x4
salabarria is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 01:52 PM   #2
Tech Initiate
 
Join Date: Jun 2008
Location: Roanoke
Posts: 25
Send a message via AIM to justindyer
Default

It might be too rich or your glow plug went bad this usually happends during break in due to the engines running so rich.
justindyer is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 06:56 PM   #3
Tech Master
 
Chill_Will's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Flo-Town, N.W. Alabama
Posts: 1,431
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by salabarria View Post
ok i have a new lst2 and trying to break it in ... the engine turns on but right when i pull out the glow plug starter the engine shuts off every time

can someone help please
Glow plug. The one you have might glow but changed it anyway. I help a guy with his truck today and the was the case.
__________________
A-Train racing (Woooooo Wooooo!!)
Chill_Will is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:45 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net