R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-06-2009, 01:47 AM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 18
Default kyosho inferno sport 3 problem

hi i have had my kyosho since christmas and i havent been able to get it running properly since then as when i get it started it just bogs down or when i apply a bit of throttle it revs then bogs and cuts out

i have tried leaning it a little but no joy, could i t be a air leak or something

I dont know but i f someone could get back 2 me that would be greatful


thanks
hypergpx4 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2009, 02:45 AM   #2
Tech Apprentice
 
NRGman's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 54
Default

Reset all needles back to factory settings (Should be in the user manual) then lean the low and high speed needles until it starts to run crappy, then back off a 1/8th of a turn on both needles
__________________
Team Associated RC8B | GOOOOO Team Associated!
<-| Team Associated RC8B | Novarossi Toro Nero 21T | DX3R | Purple Rush|->
NRGman is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GT class--buggy-based on road! duneland Nitro On-Road 9643 11-16-2016 03:11 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:50 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net