R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-01-2009, 09:33 PM   #1
Tech Initiate
 
rchopper12's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Temecula, CA.
Posts: 22
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via ICQ to rchopper12
Default Need some help with our Orion Wasp .28

My son and I recently finished breaking in an Orion .28 Wasp in our Muggy. once we finished breaking it in according to the user's manual we leaned out the high speed needle some and had it running about 225 and doing fine,we finished off a tank and ran out of daylight. I figured we could finish off later. A couple of days later we fired it up and once it started it would die as soon as the igniter came off of the glow plug. We put a new glow plug in, it fired up, ran for about 30 seconds and started doing the same thing. The first plug was a little weak but the new one still glows fine, it just won't stay running when we pull the igniter off. We haven't made any adjustments since it was running fine so now we're we're stumped. Any information would be appreciated.
rchopper12 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:24 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net