R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-21-2009, 06:21 PM   #1
Tech Rookie
 
apayne042274's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: spring hope, n.c.
Posts: 3
Default roto start or motor problem..

hi there i have a rtx 27 i think it a duratrax with the 4.4 b/b engine something tiger lol.. well i just installed a new backplate on the motor . well i was trying to start at first wouldn't fire so i changed the glow plug and tryed and as i was trying the thing went in a free spin and will not turn anyhting over at all as far as the engine .. can someone talk to me and give a little insight on maybe what it could be ..
thanks alot ,
allen
apayne042274 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 06:50 PM   #2
Tech Fanatic
 
Join Date: Jan 2009
Location: Connecticut
Posts: 775
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Your one-way bearing is either shot, or on wrong (if that's possible).
howtowakeakar is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
T-Maxx Official Thread! macnkitty2002 Monster Trucks 685 08-24-2011 07:54 AM
STS .28 pull-start engine dino.tw Onroad Nitro Engine Zone 632 08-31-2009 06:10 AM
More engine troubles... Help please! LordAnubis Nitro Off-Road 15 08-02-2009 03:34 AM
Slayer 3.3 Tuning???S xlt69er Nitro Off-Road 12 04-30-2009 10:07 PM
Savage SS 4.6 rotostart problem crash21 Monster Trucks 8 01-15-2006 11:49 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:37 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net