R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-16-2009, 11:14 AM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Feb 2009
Location: cambridge
Posts: 1
Send a message via AIM to protherohyper 7
Default hyper 7 transmitter problems

my transmitter and receiver aren't working, the failsafe kicks in immediately but my batteries are new and fully charged any suggestions??
protherohyper 7 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2009, 04:03 PM   #2
Tech Elite
 
Join Date: Oct 2004
Location: Michigan
Posts: 3,295
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

Take the failsafe out and (engine not running) see if everything works. Could be a defective failsafe. What kind are you using? What radio system are you using?

If you still have the same problem without then try new batts in the radio and the car also.

You are using a 6 volt rechargeable rx pack right?
__________________
Team Associated & CRC
Trackstar & Hobbywing esc's
Spektrum radios, GensAce batts, turnigy servos.
Keeping racing fun and affordable with my 8y.o. twins :)
The best track I've raced is the one in my backyard!
jbrow1 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 02:46 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net