R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-05-2009, 01:17 PM   #16
Tech Adept
 
screamin' eagle's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 134
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Funny, my friend also has a muggy and the same thing happened to him on Friday at the track...but my Hyper 7 ran well.

PS - "+1" means he agrees with the quoted post.
__________________
Hyper 7 PBS Converted To Brushless/MMM 2650kv
screamin' eagle is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 03:16 PM   #17
Tech Elite
 
pinky2252s's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Broomfield, Colorado
Posts: 3,278
Trader Rating: 4 (100%+)
Send a message via AIM to pinky2252s Send a message via MSN to pinky2252s
Default

Here

http://www.losi.com/Products/Feature...rodId=LOSB3361
__________________
Procrastinators Unite!.....Tomorrow
Team Terribles
pinky2252s is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 04:48 PM   #18
Tech Regular
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 424
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by screamin' eagle View Post
Funny, my friend also has a muggy and the same thing happened to him on Friday at the track...but my Hyper 7 ran well.

PS - "+1" means he agrees with the quoted post.
thanks for the explanation of the +1...figured it was something like that...

can you ask your friend what alternatives we have when it come to clutch bells?

thanks
assivaen is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 04:49 PM   #19
Tech Regular
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 424
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by pinky2252s View Post
thanks for the link but i have no trouble finding that bell, i want to know what others i can use? why are there no dimensions?

thanks
assivaen is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 04:58 PM   #20
Tech Lord
 
Oasis's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: * Sin Cal *
Posts: 10,332
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

You should never have to use loctite on the screw..Ive never used it and I have never had any problems with it coming lose.
__________________
I didn't say it was your fault, I said I was blaming you.
Oasis is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 05:12 PM   #21
Tech Regular
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 424
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Oasis View Post
You should never have to use loctite on the screw..Ive never used it and I have never had any problems with it coming lose.
i guess my screw was too short, so when i screwed it in, it touched the bell and kept it from rotating. i am gonna use a new screw and make sure it is shimmed right. i shouldn't have the same problem then...

thanks

G
assivaen is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serpent 705 J_Longbrake Nitro On-Road 4252 02-22-2015 11:34 PM
Mugen MTX-3 university_dave Nitro On-Road 17237 12-30-2012 12:16 PM
HPI R40 Nitro Car Forum EVOLUTION Nitro On-Road 11979 06-26-2012 07:57 PM
Serpent 710 Ron C. Nitro On-Road 23347 03-16-2010 01:47 PM
WHEELIE question on my savage 4.6... toadstool Monster Trucks 19 07-04-2006 01:07 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:55 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net