R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-24-2008, 04:48 PM   #1
Tech Master
 
yeaklet4's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,631
Trader Rating: 34 (97%+)
Default how to reset a m11 to factory

how do u fully reset a m11 to factory thanks
yeaklet4 is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2008, 05:05 PM   #2
Tech Champion
 
JAMMINKRAZY's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pittsburgh PA
Posts: 6,575
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by yeaklet4 View Post
how do u fully reset a m11 to factory thanks
I'm not exactly sure but I think you could just go through every model and use the model clear feature. I don't know the m11 but my m8 had a model clear feature on every model.
__________________
-Koby Kubrin-
Thanks to my Sponsors:
Serpent America | Team Novarossi | Desoto Racing | Race AKA | Ridgeway Bodies
JAMMINKRAZY is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2008, 05:12 PM   #3
Tech Master
 
yeaklet4's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,631
Trader Rating: 34 (97%+)
Default

thats what ive been trying but dont seem to clear them i love the m8 so easy to use.
yeaklet4 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin RS ESC sensored Jeff Cuffs Electric On-Road 23359 10-02-2016 05:57 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:54 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net