R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-21-2008, 05:43 PM   #1
Tech Regular
 
Cannondale1974's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Lexington, Ky
Posts: 415
Trader Rating: 29 (100%+)
Default Fix for sway bar linkage binding on MBX5R?

I'm having trouble with the ball links on the front sway bar binding, consequently not allowing the A-arms to move freely. It appears the balls are too tight inside the plastic bushing, I tried to ream them out but that resulted in making them too loose so the ball now simply falls out. No amount of lubrication seems to help and the car is somewhat close to new.

Is this a common problem with the 5R and what do you guys do to fix it? I actually pulled a linkage from one of my Losi 8ights and it seems to work but I'd like to stick with Mugen parts if I can.

Your input is appreciated, thanks!
Cannondale1974 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:46 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net