R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-10-2008, 07:21 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 6
Default Savage 4.6 loss of power/rpm why?

When I drive on thin dead and grass and gravel once my engine (F4.6) reaches a certain RPM it stops there, and sometimes I think it slows down. I thought it was my stock shoes, changed them, but its still happening.

My slipper is tight, gears are meshed fine, tranny is fine. Anyone have any ideas, or has happened to them, and know how to fix this?
AzteK is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Range Loss rgrg2 Radio and Electronics 2 08-18-2008 09:35 PM
E-Savage Charger on AC power? oleblue73 Monster Trucks 1 08-12-2008 03:48 PM
MY LOSS IS YOUR GAIN ghöst R/C Items: For Sale/Trade 14 08-29-2005 05:47 PM
Loss of a legend. RIP Big Jim Cain Electric On-Road 8 06-17-2005 10:24 AM
zero loss connectors was ist los? Electric On-Road 11 02-19-2002 07:35 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:18 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net