R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-08-2008, 10:25 PM   #1
Tech Adept
 
Join Date: May 2007
Posts: 106
Trader Rating: 1 (100%+)
Default Lightning gt10 roto problem

Hi,

I'm a newbie and would like to seek help. I got a lightning gt10. I have not used this for almost 3 mos. When i did yesterday, it worked just fine. however, when was about to crank it again after putting some after run oil to circulate it, it would crank. I saw on another site about "owb" problems with roto start. I'm not quite familiar with yet. When i check the gears on the roto plate, it was all good. Can this still be fixed?

I would greatly appreciate any help. Thank you.
Murdoc is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HPI Firestorm or HB lightning gt10? joe of loath Rookie Zone 2 07-31-2007 01:50 PM
HB gt10 mt joe of loath Monster Trucks 0 07-10-2007 04:01 AM
Hotbodies Lightning GT10 Chase Monster Trucks 3 05-16-2007 08:19 AM
WTB: Pinion Gear for the HPI Roto Start unit or Cheap Roto-start (broken or not) nitrorocks R/C Items: Wanted to Buy 1 08-11-2005 04:40 AM
TC3 - Trade For GT10... imscottr R/C Items: For Sale/Trade 2 08-28-2003 12:56 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:33 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net