R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-20-2008, 12:50 AM   #46
Tech Elite
 
ezveedub's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Fort Lauderdale, FL
Posts: 2,411
Trader Rating: 14 (100%+)
Send a message via AIM to ezveedub Send a message via Yahoo to ezveedub
Default

Quote:
Originally Posted by ANTONIX View Post
I just bought a hitec agressor 3ch with a module with a sticker 40.695 Mhz.
Is it a problem if i am using a pair of 40.715 crystals?
I am asking this because this thing is not working at all!!!
Can somebody tell me what is exactly the module?
Wrong thread to post this in!
__________________
Kyosho, Mugen Seiki, Maxy's Fuel, KO Propo
O.S., Ninja JX, Novarossi, RMV
ezveedub is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
b4/t4 problems trdsupra88 Electric Off-Road 12 03-15-2008 09:52 PM
JR Z-1 Problems...need help! pumpkinfish Radio and Electronics 3 10-24-2007 04:31 PM
Problems.. Oasis Chat Lounge 9 01-16-2006 07:41 AM
tc3 one way problems dontfeelcold Australian Racing 7 12-31-2003 03:34 PM
Set Up Problems Griz Australian Racing 5 12-04-2003 11:44 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 05:04 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net