R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-21-2009, 08:30 PM   #1
Tech Apprentice
 
Tongga's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 85
Default BATU KAWAN RC SPEEDWAY

Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada
__________________
Pulau Pinang Remote Control Club....Untuk Kita Juga

Last edited by Tongga; 01-26-2010 at 06:55 PM.
Tongga is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:40 PM   #2
Tech Master
 
shmoot's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Team SJRC
Posts: 1,700
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Tongga View Post
Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada
wow Tongga... dengaq ckp hg dah hebat la. syabas!!

Berapa RM beli S400 tu?
shmoot is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:41 PM   #3
Tech Regular
 
HuruHara's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Malaysia
Posts: 393
Default

Quote:
Originally Posted by Tongga View Post
Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada


Ya kaaaaaaa.. ... Post laaaa gambaq apa2 yg patutttttt .... ...Trek jaaa yg dah bertukar tapi kelab SJRCtetap adaaaaaa... berdaftar laaaa katakannnnnn ..
__________________
:::::..Ignore The Rest.....Stick With The Best..:::::
HuruHara is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:42 PM   #4
Tech Master
 
xrays's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,463
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by shmoot View Post
wow Tongga... dengaq ckp hg dah hebat la. syabas!!

Berapa RM beli S400 tu?
Aku bagi free je kat dia
__________________
[MAX POWER][HOBBYWING]
[http://www.pprcc.com/]
xrays is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:43 PM   #5
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 178
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Tongga View Post
Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
on d way is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:48 PM   #6
Tech Master
 
shmoot's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Team SJRC
Posts: 1,700
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by xrays View Post
Aku bagi free je kat dia
waaaa... Tongga dah di sponsor oleh Xray. Patut la Helmi mcm jelees je..
bagus tu..GO GO TONGGA.

Ki habaq mai price esc hang tu..dan price keta2..
shmoot is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:51 PM   #7
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 178
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by xrays View Post
Aku bagi free je kat dia
bg free je ? habak betoi,brapa mlm dia tidur kt umah u ?
on d way is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:54 PM   #8
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 178
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by HuruHara View Post
Ya kaaaaaaa.. ... Post laaaa gambaq apa2 yg patutttttt .... ...Trek jaaa yg dah bertukar tapi kelab SJRCtetap adaaaaaa... berdaftar laaaa katakannnnnn ..
gambar lepas ahad ni baru post,bila ambil keta ? dgr kata 416 ?
on d way is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 09:43 PM   #9
Tech Initiate
 
ridz_1965's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: EARTH
Posts: 25
Trader Rating: 4 (100%+)
Send a message via AIM to ridz_1965
Default

Best nye ada track baru...
__________________
tangan ketar....
ridz_1965 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 09:49 PM   #10
Tech Initiate
 
ridz_1965's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: EARTH
Posts: 25
Trader Rating: 4 (100%+)
Send a message via AIM to ridz_1965
Default

Quote:
Originally Posted by on d way View Post
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
11.5??? boleh aje...:
__________________
tangan ketar....
ridz_1965 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 09:51 PM   #11
Tech Apprentice
 
Tongga's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 85
Default Batu Kawan RC Treck

Untuk makluman track batu kawan diusahakan bukan atas individu atau kelab.. tapi untuk semua rc kakis...

Oleh itu diharap semua rc brothers boleh sama2 bantu untuk menjayakan treck batu kawan ini.. agar kita boleh merempit sama2..

SJRC HANYALAH salah satu kelab yang berusaha untuk menjayakannyaaa...
__________________
Pulau Pinang Remote Control Club....Untuk Kita Juga
Tongga is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 10:45 PM   #12
Tech Master
 
xrays's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,463
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by on d way View Post
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
11.5T....... itu yang aku suka tu
__________________
[MAX POWER][HOBBYWING]
[http://www.pprcc.com/]
xrays is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 11:35 PM   #13
Tech Fanatic
 
merton's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: TEAM SJRC,PENANG
Posts: 863
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

tahniah la pada semua rc kakis........ si tongga tu dah tahap hulubalang dah tu....kita ni tahap pengawal lagi la...kena pegang tombak...
merton is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 11:42 PM   #14
Tech Elite
 
Mie3R's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Johor Bahru, Malaysia
Posts: 4,201
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

CONGRATS PENAGITE...
__________________
Mess With The Best....Die Like The Rest...
Kimie RC @ No. 4, Jln. Tampoi 5, Tampoi Industrial Park, 81200 Johor Bahru
Tel : 012-7205554, 0167554445
Email : [email protected]
Crew-X @ JBRCC
Mie3R is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 11:58 PM   #15
Tech Fanatic
 
merton's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: TEAM SJRC,PENANG
Posts: 863
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by on d way View Post
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
semangat la mr on d way ni.....jangan dok buat perangai lama dah la......kata nak sampai...tapi dok kat umah lagi.....
merton is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seberang Jaya RC Track xrays Malaysian R/C Racers 5472 11-19-2016 10:15 PM
Kuala Terengganu RC Track smilekt Malaysian R/C Racers 29327 03-12-2016 10:01 PM
Penang Island Bayan Mutiara Off Road Track Futaba Malaysian R/C Racers 528 08-25-2015 02:48 AM
Transponder Pokok [email protected] esham Malaysian R/C Racers 160 08-01-2011 06:55 PM
Ipoh RC Track danny4r Malaysian R/C Racers 1481 06-19-2011 11:52 PM
BATU KAWAN OPEN RACE 28 JUN 2009 SEMPENA KARNIVAL JOM PI BATU KAWAN, PULAU PINANG xrays Malaysian R/C Racers 195 07-01-2009 07:29 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 02:35 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net