R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-16-2009, 08:43 PM   #16
Tech Addict
 
smokealot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: www.putrarc.my
Posts: 719
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by shokyo View Post
ok...cantek...tq...

akan datang bersama presiden Putrajaya RCC...
hishh ada presiden pulak....
__________________
Toujour Nitro ...pour moi.
www.putrarc.my
smokealot is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2009, 08:44 PM   #17
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Quote:
Originally Posted by syahmiooi View Post
got my pm???
bodyshell setakat ni yang ada Subaru Putih dan RX7 Biru metallic
fliz is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2009, 08:50 PM   #18
Tech Master
 
shokyo's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Matahari Naik
Posts: 1,959
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by smokealot View Post
hishh ada presiden pulak....

opsss...silap....naib presiden...hehehehe...sorry bro... saya dah nak turun ni...
__________________
FB= Yuneef Shokyo
~///~ Futaba 3PDF FM 75.67Mhz + Futaba 3PKS 2.4 GHz ~///~
~///~ Mugen Seiki MTX-4R + LRP spec 3 je(dah jual), STS DX3R, OS SPEED TUNED (dah barai),Picco edo (dah barai), Picco IDM (dah barai), Nova Max (dah jual), Nova NS3,Nova 353 09, Nova .12 3ST 09 ~///~~///~ Serpent 960 + Nova Flash .21 ~///~
shokyo is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2009, 09:17 PM   #19
Tech Master
 
necromaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Serdang, Selangor
Posts: 1,502
Trader Rating: 13 (100%+)
Default akhirnye

ada produk2 lain x selain mini z, aritu aku tgk kdai rc kt warta mhl gle..
necromaster is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2009, 11:22 PM   #20
Tech Apprentice
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Thumbs up cayolah!!!

, ni la kedai yg bro fzhal cakap tu!
zafuan is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2009, 11:31 PM   #21
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Quote:
Originally Posted by necromaster View Post
ada produk2 lain x selain mini z, aritu aku tgk kdai rc kt warta mhl gle..
buat masa ni belum lagi, insyallah kalo ada rezeki kita akan tambah parts utk 1/10, Heli dan lain-lain.
fliz is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 05:33 PM   #22
Tech Adept
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking congrates!!!!

tahniah bro!!,
terlerai lah sudah segala tanda tanya!!!..... heheheheeee!!!!.... anyway!!... bila grand opening nak diadakan.... leh gua turun reramai utk memeriahkan lagi!!!... heeheheheee!!!!
__________________
RocK^KaPak ThE MecHaNIc!!
Support your Local Hobby Shop!!!....because you can't race on Ebay!!! or online Shop!!....heheheee!!!
GT_CAPANG!! is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 07:17 PM   #23
Tech Apprentice
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Thumbs up Mari semua!!!!

First congrats kat tokeh kedai !!!

Mari semua...abang2,kakak2,adik2,datuk2,nenek2,makcik2& pakcik2 jangan malu jangan segan, jom semua pakat main mini-z!!!!!!!

, amacam taukeh ok tak promosi ni? aku tengok kat luar negeri org dah tua2 pun layan miniz, at least layan bende/aktiviti yg sihat..........

Mmg bagi korang2 yg baru nak berjinak atau mulakan hobi main miniz korang akan fikir dua tiga kali , sbb korang mesti fikir beli miniz kecik harga dlm 700ratus tapi kalau beli kete 1:10 rtr murah lagi,....tp sejauh mana korang boleh pergi jauh ngan keta tu???tokeh yg jual tu ada buat race ke?????spare part ada ke???????ataupun kalau bukan yg murah made in china seperti model yang lebih mahal sedikit ....mampukah korang bertahan dengan hobi tu????

So apapun pilihan ditangan korang, jadilah pengguna bijak!

kalau setakat beli nak main depan rumah or suke2 then go for keta rtr 1:10 made in china je la.....tapi kalau ingat nak melibatkan diri dengan hobi yg korang boleh maintain then go for...........

Mini-Z
__________________
Hobby Park & X-Speed ==>MR01,MR02 now AWD!!!

Last edited by rcfacts; 03-17-2009 at 08:10 PM.
rcfacts is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 08:17 PM   #24
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Layan tu.

yurp

Last edited by Parkteh_69; 03-24-2009 at 01:53 AM.
Parkteh_69 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 08:38 PM   #25
Tech Apprentice
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Talking race...

Geng2 bangi join race 28.3.2009 ni kat Indoor Racing tak??jom la ramai2...kasi meriah skit!!
__________________
Hobby Park & X-Speed ==>MR01,MR02 now AWD!!!
rcfacts is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 09:20 PM   #26
Tech Initiate
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 30
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

aku ada sebijik model takara tomy...boleh bawak gi main kat situ ker bro?
dreamsphere is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 09:38 PM   #27
Tech Apprentice
 
clonefake's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: muar melaka
Posts: 51
Trader Rating: 4 (100%+)
Default hmm

menarik ni...kat mane?
__________________
kamen rider
Mini-Z = MR02-LM , MA010
HiBoxing 1:18
clonefake is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 09:44 PM   #28
Tech Master
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking kat muar!

rizal a.k.a clonefake,

lokasi kat bangi,..turun la lu lama tak turun.....!!


Quote:
Originally Posted by clonefake View Post
menarik ni...kat mane?
__________________
INDOOR RACING & CAFE,Lot 1 Jalan Sri Serawak 21,
Taman Sri Andalas, 41200,Klang,Selangor,MALAYSIA. OWNER: FAIZHAL
Mobile number :019- 399 88 37/ Website : http://www.indoor-racing.webs.com
"Making Mini-Z an affordable hobby...Low price EVERYDAY..!!! USD is currently low, so the price should be low , dont you think so??

Last edited by fzhal; 03-17-2009 at 09:55 PM.
fzhal is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 09:54 PM   #29
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Thank U

Quote:
Originally Posted by rcfacts View Post
First congrats kat tokeh kedai !!!

Mari semua...abang2,kakak2,adik2,datuk2,nenek2,makcik2& pakcik2 jangan malu jangan segan, jom semua pakat main mini-z!!!!!!!

, amacam taukeh ok tak promosi ni? aku tengok kat luar negeri org dah tua2 pun layan miniz, at least layan bende/aktiviti yg sihat..........

Mmg bagi korang2 yg baru nak berjinak atau mulakan hobi main miniz korang akan fikir dua tiga kali , sbb korang mesti fikir beli miniz kecik harga dlm 700ratus tapi kalau beli kete 1:10 rtr murah lagi,....tp sejauh mana korang boleh pergi jauh ngan keta tu???tokeh yg jual tu ada buat race ke?????spare part ada ke???????ataupun kalau bukan yg murah made in china seperti model yang lebih mahal sedikit ....mampukah korang bertahan dengan hobi tu????

So apapun pilihan ditangan korang, jadilah pengguna bijak!

kalau setakat beli nak main depan rumah or suke2 then go for keta rtr 1:10 made in china je la.....tapi kalau ingat nak melibatkan diri dengan hobi yg korang boleh maintain then go for...........

Mini-Z
Thank U, Thank U , betul tu...akan datang kita akan organize race grand prix bersama indoor racing & cafe. Extend track dengan lebih menarik dan mencabar...maybe extend sampai track drift sedia ada.

Nantikan...
fliz is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2009, 09:56 PM   #30
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Quote:
Originally Posted by rcfacts View Post
Geng2 bangi join race 28.3.2009 ni kat Indoor Racing tak??jom la ramai2...kasi meriah skit!!
Geng bangi insyallah, tapi kami still standard lagi...takut cicir 10 tile
fliz is offline   Reply With Quote
Reply


Tags
mini z


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:01 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net