R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-10-2016, 01:57 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 3
Default TT01 Steering question

I have a question about steering. I have a TT01 with a Spektrum RC S605 servo and no matter how i install the servo saver i always get more steering to one side is this normal? Any help would be greatly appreciated.
tiewarrior is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2016, 03:06 PM   #2
Tech Master
 
Join Date: Jun 2008
Location: santa monica / manchester
Posts: 1,251
Default

That is normal. You should just adjust the end points on the transmitter.
Qatmix is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2016, 03:34 AM   #3
Tech Rookie
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 3
Default

That did it Thanks!
tiewarrior is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help getting rid of the steering slop on my tt01 Anti Hero Electric On-Road 13 03-06-2012 12:20 PM
TT01 Hopup Questions suprra_girl Electric On-Road 21 03-16-2009 11:56 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 12:21 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net