R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 10-14-2005, 10:39 PM   #1
Tech Initiate
Join Date: Oct 2005
Posts: 37
Default Anybody know??

anybody know if a spektrum works good with a cyclone speed controller thanks in advance
Witt227 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2005, 09:33 AM   #2
Super Moderator
Grizzbob's Avatar
Join Date: Feb 2002
Location: Sand Springs, OK
Posts: 2,918
Trader Rating: 2 (100%+)

Assuming you mean a Novak Cyclone, then I'd say yes, it should work fine. Seems to me that Novak's BEC circuitrty is a bit more stout than their competitors, & as a result I've never seen anyone using one have a problem with the Spektrum system(including myself, using both a GT7 & now a GTX)....
Bob Seay
Tamiya TRF417, TA05v.2, TRF211XM, M-05ver.2R, XRAY X12
Go Pokes!!!
Grizzbob is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 09:06 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0