R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 09-28-2002, 06:32 PM   #1
Tech Adept
Join Date: Oct 2001
Location: San Francisco
Posts: 177
Default Novak TC2 Problem

my tc2 just stopped functioning. it does not appear that it shorted and there was no sign of overheating. any solutions or cause of the problem. i was just running it as normal, not even half through my 3000 pack. the servo still works though.
was ist los? is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2002, 08:01 PM   #2
R/C Tech Founder
R/C Tech Charter Subscriber
Join Date: Aug 2001
Location: Del Mar, CA, USA
Posts: 7,063

Have you tried a different motor?

If the servo still works, it sounds like you hung a brush, or had the motor lock up somehow.
Visit my store: www.ampdraw.com
futureal is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Novak GTB, Fan problem daveaustin5 Radio and Electronics 8 03-03-2008 09:28 PM
Novak GT7 problem daztrac Electric Off-Road 9 01-06-2008 10:03 AM
Novak XBR Problem jnor R/C Tech Site Forum 4 12-31-2007 06:57 PM
Odd Novak GTX problem exint2 Electric On-Road 8 11-23-2006 08:20 AM
NOVAK TC3 PROBLEM....HELP anthony390 Electric On-Road 8 03-12-2006 09:38 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 04:28 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0