R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 08-29-2005, 04:38 PM   #1
Tech Regular
rivbluenoma's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: KC
Posts: 418
Trader Rating: 7 (100%+)
Default New shocks for RS4 Pro 3, will TC3's work ?

Just picked up an rs4 pro3, but it has not shocks. Can I use some from a TC3?
rivbluenoma is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 01:59 AM   #2
Tech Addict
Join Date: Feb 2004
Location: Iceland
Posts: 588

As long as they're similar in length and you can get them to fit, then yes you can use TC3 shocks on RS4 Pro 3. You'll have to play around with oil and springs to get "correct" handling.
andsetinn is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shocks with no volume compensator - do they need air to work? clockworks Electric Off-Road 8 12-03-2007 05:43 PM
How do starter boxes work? Do they work with Shaft Start engines? Ofna_Driver_777 Electric Off-Road 7 02-25-2007 06:51 PM
Stock Tmaxx & UE Supermaxx shocks...will it work? havemercyonme Monster Trucks 0 12-15-2006 04:48 PM
tc3's yokomo7 R/C Items: For Sale/Trade 1 04-11-2005 11:57 AM
xxxnt roller, needs work, 4 integy maxx piggyback shocks 12cellnitro R/C Items: For Sale/Trade 6 06-07-2004 12:42 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 05:10 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0