R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 02-05-2013, 05:47 PM   #1
Tech Rookie
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Default Sprint 2 Flux RF-40 TF-40

Hey guys,

I'm new to this forum but I have a question. I just recently bought a Sprint 2 Flux and it's awesome. I was trying to hook up some headlights to the Channel 3. There's a channel 3 button on the transmitter which I think is suppose to turn it on and off. When I plug in the lights, it's automatically on at all time. Pressing the button has no effect unless I unplug the battery.

Any clues?
KentsVision is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2013, 07:25 PM   #2
Tech Apprentice
Join Date: Jan 2013
Location: 'Murika
Posts: 64

Unfortunately I don't have a solution to your problem but have you checked in the manual how to program the receiver? You may be having an issue there. I have a s2s and the lights I ordered for it plug directly in line with the esc and servo for realistic braking and turn signal.

These are the ones I ordered.
2013 HPI Mini Recon
2012 HPI Sprint 2 Sport
1983 Marui Samurai
Slobalt7 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 03:55 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0