R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-08-2008, 05:09 PM   #12901
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,817
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by JamesArluck View Post
Only if Biner doesn't show up.....
ha ha ha ha
STLNLST is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 05:11 PM   #12902
Tech Elite
 
BlackedOutREVO's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,790
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

Well I cant wait for this weekend! Time to rock

I still need to buy a set up board, but thats for another time!
__________________
R1 Wurks/Awesomatix USA/Roche USA/Protoform/Solaris/Mo Speed/Speedworld Raceway
BlackedOutREVO is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 05:59 PM   #12903
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,817
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by BlackedOutREVO View Post
Well I cant wait for this weekend! Time to rock

I still need to buy a set up board, but thats for another time!
is that bucket of bolts put together yet? Get it ready man. We have to form Voltron on Saturday. You get to be the blue lion since you're being a girl about putting your car together....
STLNLST is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 06:28 PM   #12904
Tech Elite
 
BlackedOutREVO's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,790
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

Just for U bro










There, were done Like it has been since THE SWR OPENING.... LOL
__________________
R1 Wurks/Awesomatix USA/Roche USA/Protoform/Solaris/Mo Speed/Speedworld Raceway
BlackedOutREVO is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 06:32 PM   #12905
Tech Master
 
shadow102's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,441
Trader Rating: 21 (96%+)
Default

wow i really need to rewire my car
__________________
Hot Bodies Cyclone - - TeamTekin - - Spektrum - - Team Orion - - Futaba

www.nexusracing.com
www.go-rc.org
shadow102 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 06:49 PM   #12906
Tech Apprentice
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 94
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Hi guys, does it make sense to have front & rear diff with centre one-way? Or the order should always be Front-one way followed by centre one-way?

Thanks guys!
protyne is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 07:09 PM   #12907
Tech Elite
 
mangoman's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,981
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Strange you should ask that i was wondering last night what would happen if you do that. Ive never seen anyone setup a car with ball diffs and center one-way.

Sometimes people run front one-way or spool with the center but ive never heard of running a ball diff up front. Im assuming that you dont get drive properly to the front if you run the ball diff up front with a center one-way.
__________________
Hot Bodies Cyclone!!!
www.smaracing.org
www.rchobbies.com.au - www.feralbatteries.com.au
craig mcphee ( WHERE'S MY BEER )
mangoman is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 07:58 PM   #12908
Tech Master
 
CarlosG.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Falls City,TX
Posts: 1,145
Trader Rating: 12 (100%+)
Send a message via Yahoo to CarlosG.
Default

Actually, Xray had that setup in their T1 Evo FOC car kit. I don't remember how it affected the car. It was my first and last xray car.
CarlosG. is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 09:24 PM   #12909
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,817
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by BlackedOutREVO View Post
Just for U bro










There, were done Like it has been since THE SWR OPENING.... LOL
Then why all the posts about having to put your car together? Set ride height and check your camber and let's go have some fun.... I hope those are RP 36's cause if they're 30's then they will be toast come Saturday.
STLNLST is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 09:25 PM   #12910
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,817
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

also bro.....if you are looking for a bit more traction come this weekend don't change your set up at first. Try going back to the graphite plate over the bulk heads rather than the purple brace. Man it's going to be fun.
STLNLST is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 09:39 PM   #12911
Tech Elite
 
BlackedOutREVO's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,790
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

Those are old.... I will buy new tires on race day, so what ever is working I will buy


It has been done, trust me

I bought the Moore speed kit, so I dont have any other braces, I want to buy the FRP one though, but you cant get them. Yeah I cant wait! Time to rock and roll!
__________________
R1 Wurks/Awesomatix USA/Roche USA/Protoform/Solaris/Mo Speed/Speedworld Raceway
BlackedOutREVO is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 10:12 PM   #12912
Tech Apprentice
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 94
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by CarlosG. View Post
Actually, Xray had that setup in their T1 Evo FOC car kit. I don't remember how it affected the car. It was my first and last xray car.
Quote:
Originally Posted by mangoman View Post
Strange you should ask that i was wondering last night what would happen if you do that. Ive never seen anyone setup a car with ball diffs and center one-way.

Sometimes people run front one-way or spool with the center but ive never heard of running a ball diff up front. Im assuming that you dont get drive properly to the front if you run the ball diff up front with a center one-way.
Thanks guys. My LHS isn't stocking the 61937 diff cup joint for the one-way. Thought of going centre one way with front ball diff. Reckon I shud just go front spool for the time being.
protyne is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2008, 01:41 AM   #12913
Tech Elite
 
mangoman's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,981
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

What motor are you running protyne?
__________________
Hot Bodies Cyclone!!!
www.smaracing.org
www.rchobbies.com.au - www.feralbatteries.com.au
craig mcphee ( WHERE'S MY BEER )
mangoman is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2008, 05:46 AM   #12914
Tech Adept
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 192
Default

Any of the cyclone racers know if the TC chassis will work for a replacement on the reg cyclone?
Mutabarucka is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2008, 07:47 AM   #12915
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,817
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Mutabarucka View Post
Any of the cyclone racers know if the TC chassis will work for a replacement on the reg cyclone?
I believe it's the same chassis.
STLNLST is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hot Bodies Cyclone S wardyl Electric On-Road 4 10-01-2008 07:01 AM
Hot bodies Cyclone 12 k7king R/C Items: For Sale/Trade 1 09-04-2008 07:09 AM
WTB Hot Bodies Cyclone/ cyclone Parts tenpins77 R/C Items: Wanted to Buy 0 07-29-2008 07:48 AM
Hot Bodies Cyclone sdt1 Australia For Sale/Trade 6 07-13-2008 02:05 AM
WTB: Cyclone S/Cyclone Painted bodies vazzo Australia Wanted to Buy 0 02-05-2008 05:15 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 12:33 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net