R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-01-2007, 02:43 AM   #9301
Tech Elite
 
mangoman's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,981
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

rc-zombies, did you get the velcro strap as well?? Would be interested in knowing how that goes

I have a normal 3 racing chassis, when i asked in the 3racing forums they said it would not fit the velcro battery strap
__________________
Hot Bodies Cyclone!!!
www.smaracing.org
www.rchobbies.com.au - www.feralbatteries.com.au
craig mcphee ( WHERE'S MY BEER )
mangoman is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 04:10 AM   #9302
Tech Elite
 
dash yonkuro's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,842
Default

Quote:
Originally Posted by John Doucakis View Post
Getting ready for the European Champs in one week.



is that original batere holder for cyclone?
dash yonkuro is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 04:54 AM   #9303
Tech Elite
 
F. Alonso's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 2,141
Trader Rating: 10 (100%+)
Send a message via AIM to F. Alonso Send a message via Yahoo to F. Alonso
Default

Well kinda - it's Purple Tape! :-P
__________________
Simon Feigl
RCRacer.com.au - Dedicated Australian Forum and Website

XRAY | HPI | Hotbodies | Hobbies Australia | LRP Electronics | Futaba
F. Alonso is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 06:23 AM   #9304
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,167
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Guo Chean View Post
Leo,
what is the thickness of the 3 racing chassis? 2mm or 2.5mm for 5 and 6 cell version. thanks
2.5mm
if you want 2mm , Thailand have 2mm chassis, his made to Andy , Hara & HB Team ,
but some expensive !
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 07:24 AM   #9305
Super Moderator
 
Marcos.J's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 26,969
Trader Rating: 181 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by F. Alonso View Post
Well kinda - it's Purple Tape! :-P
i believe its Xenon
Marcos.J is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 08:24 AM   #9306
Tech Champion
 
rc-zombies's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: NorCal. Napa area
Posts: 7,218
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Guo Chean View Post
how about 6 cell chassis?
don't know about the 6cell chassis... still using the stock chassis..

Quote:
Originally Posted by mangoman View Post
rc-zombies, did you get the velcro strap as well?? Would be interested in knowing how that goes

I have a normal 3 racing chassis, when i asked in the 3racing forums they said it would not fit the velcro battery strap
I have several set of the straps that I purchased earlier this year...
the straps will not fit the 6cell chassis... only the 5cell..
__________________
HB WCE HARA EDITION CYCLONE: LRP Sphere TC, KO 2363 digital servo.
HB HARA EDITION PRO4: Gone to a new home..

SPEEDTECH|FUTABA|KO|ORION|SPEEDWORLD|HARA
rc-zombies is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 10:27 AM   #9307
Tech Master
 
Essnowyt's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Somewhere Strange Wisconsin!
Posts: 1,660
Send a message via AIM to Essnowyt
Default

3 racing 5 cell chassis, Does any one know where could I get that chassis here in the states?

Snowy.
__________________
Team XRay, RCAmerica, Motiv, Gravity RC, Schacht Design Works.

Drive it, Dont slide it!
Essnowyt is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 11:18 AM   #9308
Tech Master
 
bxpitbull's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Union City, New Jersey
Posts: 1,892
Trader Rating: 6 (100%+)
Default Man, you guys are dead serious

You guys are dead serious with the 5 cells....I didnt even notice the chassis until it was mentioned a few posts ago. Anyone have a vid of a mod motor race with 5 cells? I have got to see what it do.
__________________
R40-Pondering a new Red Dot
Hara Pro4-GTB/3.5/Max Amps-yea.
Pondering moving on to Xray-have to go with a winner. If you cant beat em, join em!

I gear to run and win, not to THERMAL!
bxpitbull is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 11:22 AM   #9309
Tech Regular
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 363
Default

5 Cell brushless,

http://www.youtube.com/watch?v=kpV7aCvzyMA

BRCA national, beat the old 6 cell record too.
Dan Hughes is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 11:30 AM   #9310
Tech Master
 
bxpitbull's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Union City, New Jersey
Posts: 1,892
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

That was 5 cells????....I know I might get a strike for this, but oh well....THOSE CARS are phucking fast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
R40-Pondering a new Red Dot
Hara Pro4-GTB/3.5/Max Amps-yea.
Pondering moving on to Xray-have to go with a winner. If you cant beat em, join em!

I gear to run and win, not to THERMAL!
bxpitbull is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 12:08 PM   #9311
Tech Champion
 
rc-zombies's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: NorCal. Napa area
Posts: 7,218
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Essnowyt View Post
3 racing 5 cell chassis, Does any one know where could I get that chassis here in the states?

Snowy.
as far as I know.. only available overseas...
got mine from RcStation in HK.

http://www.rcstation.com/product_inf...oducts_id=5451

shipping was half as much compared to the other HK shops..

Quote:
Originally Posted by bxpitbull View Post
That was 5 cells????....I know I might get a strike for this, but oh well....THOSE CARS are f'n fast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll get to try it this weekend...
from what I've heard.. it's faster with 5cell vs 6.
__________________
HB WCE HARA EDITION CYCLONE: LRP Sphere TC, KO 2363 digital servo.
HB HARA EDITION PRO4: Gone to a new home..

SPEEDTECH|FUTABA|KO|ORION|SPEEDWORLD|HARA
rc-zombies is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 12:20 PM   #9312
Tech Master
 
Join Date: Apr 2004
Location: San Diego, CA
Posts: 1,892
Trader Rating: 80 (100%+)
Send a message via AIM to cpatel529 Send a message via Yahoo to cpatel529
Default

I am doing a rebuild on my car and noticed that my front steering knuckles do not move freely when they are disconnected from the steering block. I think that it may be due to my universals because when I take out the steering knuckle assembly and spin the universal I am getting tension and drag on one of the sides. Is this a sign that they are bent? Luckily I ordered the V2 HD universals and rebuild kit. Can I use the stock axle that I have with the V2 universals? Any help would be appreciated. My next test would be to remove the universals and put the steering knuckles back on the C-hubs and see if they rotate freely.


Also, anyone have pictures of their Cyclone with a GTB installed? I am trying to figure out which way to put the side with the wires. Do I want ti facing the center of the car or do I want it facing the motor or away from the car?
cpatel529 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 12:42 PM   #9313
Super Moderator
 
Marcos.J's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 26,969
Trader Rating: 181 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by cpatel529 View Post
I am doing a rebuild on my car and noticed that my front steering knuckles do not move freely when they are disconnected from the steering block. I think that it may be due to my universals because when I take out the steering knuckle assembly and spin the universal I am getting tension and drag on one of the sides. Is this a sign that they are bent? Luckily I ordered the V2 HD universals and rebuild kit. Can I use the stock axle that I have with the V2 universals? Any help would be appreciated. My next test would be to remove the universals and put the steering knuckles back on the C-hubs and see if they rotate freely.


Also, anyone have pictures of their Cyclone with a GTB installed? I am trying to figure out which way to put the side with the wires. Do I want ti facing the center of the car or do I want it facing the motor or away from the car?
here you go i hope it helps
Marcos.J is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 01:03 PM   #9314
TFR
Tech Master
 
TFR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Toronto
Posts: 1,767
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Same electronics, different position.
Attached Thumbnails
Hot Bodies Cyclone-cimg1951.jpg  
__________________
Muchmore l AHRP l Xenon l Futaba
TFR is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 01:34 PM   #9315
Tech Elite
 
BlackedOutREVO's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,791
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by rc-zombies View Post
3Racing has a similar designed V3 spool...and it's half the cost.
try ebay.. or RcMarket, RcStation, Precision RC all in HK.

I'm going to HK this DEC...and going visit these shops and go on a shopping spree....
Arent we lucky?

Give my your credit card, your card will be on fire before I even start spending

That will be cool!
BlackedOutREVO is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hot Bodies Cyclone S wardyl Electric On-Road 4 10-01-2008 07:01 AM
Hot bodies Cyclone 12 k7king R/C Items: For Sale/Trade 1 09-04-2008 07:09 AM
WTB Hot Bodies Cyclone/ cyclone Parts tenpins77 R/C Items: Wanted to Buy 0 07-29-2008 07:48 AM
Hot Bodies Cyclone sdt1 Australia For Sale/Trade 6 07-13-2008 02:05 AM
WTB: Cyclone S/Cyclone Painted bodies vazzo Australia Wanted to Buy 0 02-05-2008 05:15 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 11:53 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net