R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-13-2007, 07:21 AM   #7606
jaz
Tech Regular
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ohio
Posts: 428
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Ramyuras
Anyone know if they make an alu servo saver upper arm? the plastic part number is 73508.
Take your pick:

http://www.precisionrc.com/nv/car/pr...oduct_id=37310

http://www.precisionrc.com/nv/car/pr...oduct_id=37309

http://www.precisionrc.com/nv/car/pr...oduct_id=37308

http://www.precisionrc.com/nv/car/pr...oduct_id=37236
jaz is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 07:34 AM   #7607
Tech Regular
 
Join Date: May 2004
Posts: 472
Default

Thanks dude.
Ramyuras is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 08:32 AM   #7608
Tech Initiate
 
Join Date: Dec 2006
Location: singapore
Posts: 48
Default

thanks for the tips floodo1 and protc3.
sidewaysdriver6 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 05:11 PM   #7609
Tech Master
 
Twiztid Rock's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: The Bowling Alley
Posts: 1,158
Trader Rating: 42 (100%+)
Default

Anyone here hear of anyone ever missing parts from a Cyclone kit? I bought a kit from Stormer Hobbies, opened it today and there was stuff missing. It was a sealed box, but it was missing:

The Chassis, Shock Towers, Upper Deck (all other Carbon Fiber parts also missing.)

Missing Bag C and G as well. What gives with this?

Stormer is sending me a new kit, but it won't be here for over a week from now. HPI/Hot Bodies was NO help. They told me my only option was to do what the hobby shop wants me to do. This really sucks. I was looking foward to putting it together tonight, but no chance of that now. The kit comes next week, so I need to put it together just days before the race I bought it for, and now have no chance to practice with it. I haven't raced much at all in the last year and a half so I need the pratice, but now I have to go into my race rusty, and cold.
__________________
BackBreaker Racing! 300 Customz
9/27/11-I came up with 300 perfect reasons to go bowling instead of racing.
Former 2 time concourse winner @ the 24 Heures Du Jackson.
Twiztid Rock is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 05:47 PM   #7610
Tech Champion
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

I was missing the heavy duty turnbuckles.
or8ital is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 05:51 PM   #7611
Tech Elite
 
ShaunMac's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Loading...
Posts: 3,371
Default

I recently got 2 of the $199 Cyclone Kits from Stormer. All parts were there in both kits.
ShaunMac is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 07:11 PM   #7612
Tech Master
 
losi09's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Fallbrook,Ca
Posts: 1,193
Send a message via Yahoo to losi09
Default

Quote:
Originally Posted by Twiztid Rock
Anyone here hear of anyone ever missing parts from a Cyclone kit? I bought a kit from Stormer Hobbies, opened it today and there was stuff missing. It was a sealed box, but it was missing:

The Chassis, Shock Towers, Upper Deck (all other Carbon Fiber parts also missing.)

Missing Bag C and G as well. What gives with this?

Stormer is sending me a new kit, but it won't be here for over a week from now. HPI/Hot Bodies was NO help. They told me my only option was to do what the hobby shop wants me to do. This really sucks. I was looking foward to putting it together tonight, but no chance of that now. The kit comes next week, so I need to put it together just days before the race I bought it for, and now have no chance to practice with it. I haven't raced much at all in the last year and a half so I need the pratice, but now I have to go into my race rusty, and cold.
Sorry to here that happend to u. I got my kit from stormerhobbies and I was not missing a anyparts atll all.
losi09 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 09:52 PM   #7613
Tech Master
 
SpeedyDad's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandler, AZ
Posts: 1,410
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Twiztid Rock
Anyone here hear of anyone ever missing parts from a Cyclone kit? I bought a kit from Stormer Hobbies, opened it today and there was stuff missing. It was a sealed box, but it was missing:

The Chassis, Shock Towers, Upper Deck (all other Carbon Fiber parts also missing.)

Missing Bag C and G as well. What gives with this?
The kit my son won at the IIC last year was missing those exact parts minus the main chassis. Since we got it directly from HPI, they replaced the parts. They said normally, it would be handled through the LHS. I just built my Stormer purchased one and it had everything.
__________________
Chris Krieg
X Factory SCX-60 chassis #00 & SCX-60CF prototype #1(both retired)
X Factory X-6, X-60CF (prototype #2), SCX-60CF
X Factory - www.xfactoryrc.com
Stickit1racing - www.stickit1racing.com
SpeedyDad is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 09:27 AM   #7614
Tech Elite
 
BlackedOutREVO's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,790
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

does any one know where i can find a lrp sr???? i had one recomended by a racer for racing stock class because its super punchy for racing in 27 turn stock class.

thanks
BlackedOutREVO is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 09:32 AM   #7615
Super Moderator
 
Marcos.J's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 26,176
Trader Rating: 166 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by BlackedOutREVO
does any one know where i can find a lrp sr???? i had one recomended by a racer for racing stock class because its super punchy for racing in 27 turn stock class.

thanks
keyence is a great esc!!
Marcos.J is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 10:03 AM   #7616
Tech Addict
 
|<R1Z |>'s Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: why stand on a silent platform
Posts: 636
Trader Rating: 5 (100%+)
Send a message via AIM to |<R1Z |>
Default

Quote:
Originally Posted by Twiztid Rock
Anyone here hear of anyone ever missing parts from a Cyclone kit? I bought a kit from Stormer Hobbies, opened it today and there was stuff missing. It was a sealed box, but it was missing:

The Chassis, Shock Towers, Upper Deck (all other Carbon Fiber parts also missing.)

Missing Bag C and G as well. What gives with this?

Stormer is sending me a new kit, but it won't be here for over a week from now. HPI/Hot Bodies was NO help. They told me my only option was to do what the hobby shop wants me to do. This really sucks. I was looking foward to putting it together tonight, but no chance of that now. The kit comes next week, so I need to put it together just days before the race I bought it for, and now have no chance to practice with it. I haven't raced much at all in the last year and a half so I need the pratice, but now I have to go into my race rusty, and cold.
its happened inthe past. hpi customer support is really great about it..... give them a call and explain your situation.
__________________
signature'd
|<R1Z |> is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 10:41 AM   #7617
Tech Adept
 
jino86's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 118
Default

I'm planning to get a cyclone kit and can i transfer all the parts from the cyclone to a cyclone s tub chassis? do i need to drill any aditionla hole or will it fit without hassle? prefers tub over cf deck
jino86 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 11:22 AM   #7618
Super Moderator
 
Marcos.J's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 26,176
Trader Rating: 166 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by jino86
I'm planning to get a cyclone kit and can i transfer all the parts from the cyclone to a cyclone s tub chassis? do i need to drill any aditionla hole or will it fit without hassle? prefers tub over cf deck
parts will fit
Marcos.J is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 01:10 PM   #7619
Tech Regular
 
Join Date: May 2004
Location: Campinas
Posts: 352
Send a message via ICQ to piorc
Default

hey guys, somebody could please tell me the part number to convert my old cyclone into a andy moore edition?
im in trouble with part numbers
tks alot
piorc is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 01:11 PM   #7620
Super Moderator
 
Marcos.J's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 26,176
Trader Rating: 166 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by piorc
hey guys, somebody could please tell me the part number to convert my old cyclone into a andy moore edition?
im in trouble with part numbers
tks alot
http://www.speedtechrc.com/store/ebp...?catmainid=535
Marcos.J is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hot Bodies Cyclone S wardyl Electric On-Road 4 10-01-2008 07:01 AM
Hot bodies Cyclone 12 k7king R/C Items: For Sale/Trade 1 09-04-2008 07:09 AM
WTB Hot Bodies Cyclone/ cyclone Parts tenpins77 R/C Items: Wanted to Buy 0 07-29-2008 07:48 AM
Hot Bodies Cyclone sdt1 Australia For Sale/Trade 6 07-13-2008 02:05 AM
WTB: Cyclone S/Cyclone Painted bodies vazzo Australia Wanted to Buy 0 02-05-2008 05:15 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 05:44 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net