R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-10-2006, 10:36 PM   #4591
Tech Elite
 
2-Bad's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Australia
Posts: 2,725
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by domo
john deere green?
No actually......, more like “Todd Hodge” green…..
__________________
Yokomo * G Force * Sanwa * SMC * ProSpec
2-Bad is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 12:01 AM   #4592
Tech Fanatic
 
Join Date: Jun 2002
Location: Gold Coast Australia
Posts: 800
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Damian....I think he is already GREEN with envy
Barger is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 04:25 AM   #4593
Tech Adept
 
Join Date: May 2004
Location: STOKE-ON-TRENT, UK
Posts: 134
Send a message via MSN to Grindog001
Default

if they were to relese a Andy Moore version, what do you think they could/would do to improve on the Hara/Surikarn kits?
Grindog001 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 04:57 AM   #4594
Tech Master
 
Essnowyt's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Somewhere Strange Wisconsin!
Posts: 1,653
Send a message via AIM to Essnowyt
Default

Quote:
Originally Posted by XrayFK
Waaaait a second, what's up with your car in the first pic?
Yah, check out the chassis in the first pic from Nexus Racing. Who makes that?

Snowy.
__________________
Team XRay, RCAmerica, Motiv, Gravity RC, Schacht Design Works.

Drive it, Dont slide it!
Essnowyt is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 08:35 AM   #4595
Tech Regular
 
floodo1's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fresno, CA
Posts: 452
Send a message via ICQ to floodo1 Send a message via AIM to floodo1 Send a message via Yahoo to floodo1
Default

Quote:
Originally Posted by Grindog001
if they were to relese a Andy Moore version, what do you think they could/would do to improve on the Hara/Surikarn kits?
make it black!

include the rear heatsink plate (the one that replaces the graphite piece)
floodo1 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 09:18 AM   #4596
Tech Master
 
ooliganRC's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Under that rock you just kicked over!!!!
Posts: 1,040
Send a message via MSN to ooliganRC
Default

Quote:
Originally Posted by Grindog001
if they were to relese a Andy Moore version, what do you think they could/would do to improve on the Hara/Surikarn kits?

release it with the option of either moorespeed shells.

And range of c-hubs of varying degrees and rear hubs of varying degrees....

oh and a X brace for the bulkheads.
__________________
Corally RDX PHi, Novak Brushless, Futaba 3GR, KO Propo 2413, E-Power 4500, Full Throttle Motorsports.

"You aint going fast enough, if you aint Full Throttle"
Currently slow due to : Bad thumbs and no motors :P
ooliganRC is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 11:31 AM   #4597
Tech Addict
 
Nicadrauspro4's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Automobili Lamborghini S.p.A., Italy
Posts: 677
Default

Quote:
Originally Posted by mi2dude
release it with the option of either moorespeed shells.

And range of c-hubs of varying degrees and rear hubs of varying degrees....

oh and a X brace for the bulkheads.
...and a thicker upper deck.

__________________
works1200.weebly.com
nicadraus-lamborghini.weebly.com
Nicadrauspro4 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 12:17 PM   #4598
Tech Fanatic
 
Nexus Racing's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: May 2005
Posts: 848
Default

Quote:
Originally Posted by Essnowyt
Yah, check out the chassis in the first pic from Nexus Racing. Who makes that?

Snowy.
I made that when I was running the HB on carpet...completely hand made .

Quote:
Originally Posted by lawtonlosi
do yall have the part numbers of the needed parts to do that mod?
floodo1 mentioned it...A471, but you will need two of them for the whole car.

XrayFK, The original cyclone shock ends are not even round on the inside, so there isn't a ball that will fit!
__________________
NEXUSRACING.com
Nexus Racing is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 04:18 PM   #4599
Tech Elite
 
yyhayyim's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Weston, FL
Posts: 3,424
Trader Rating: 26 (100%+)
Default Atsushi Hara & Andy Moore Body Shell

Does anyone for sure know what shell Atsushi Hara normally uses? I know he used the RI TSX body, and now I have read in forums that he was using a hotbodies stratus version? Others say he was using the Yokomo stratus E type body, like the one Masami Hirsosaka uses. Who knows the truth and nothing but the truth?
yyhayyim is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 04:23 PM   #4600
Tech Champion
 
rc-zombies's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: NorCal. Napa area
Posts: 7,218
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by yyhayyim
Does anyone for sure know what shell Atsushi Hara normally uses? I know he used the RI TSX body, and now I have read in forums that he was using a hotbodies stratus version? Others say he was using the Yokomo stratus E type body, like the one Masami Hirsosaka uses. Who knows the truth and nothing but the truth?
only the best handling bodies that suites the track..
at the worlds it was the Yok. STratus E
at the Roar Nat's it was the Protoform Mazda 6
at the TITC thailand it was the Ride TSX
__________________
HB WCE HARA EDITION CYCLONE: LRP Sphere TC, KO 2363 digital servo.
HB HARA EDITION PRO4: Gone to a new home..

SPEEDTECH|FUTABA|KO|ORION|SPEEDWORLD|HARA
rc-zombies is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 04:31 PM   #4601
Tech Addict
 
dizzy1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Gilbert, AZ
Posts: 612
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Hara used a Mazda 6 at the worlds for qualifing and the mains, per Dale Epp, owner of Protoform.
__________________
All about that Hot Pockets again! Woot Woot! Tried the Russian rocket but tired of the 'part of the week'. All gold everything '15 only made a weekend, such a numb and overpriced car!
Team Hot Bodies- Hobbywing- Schuurspeed
dizzy1 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2006, 07:38 AM   #4602
Tech Elite
 
yyhayyim's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Weston, FL
Posts: 3,424
Trader Rating: 26 (100%+)
Default PRO 4 Shocks VS Cyclone Shocks

I am having trouble w/ the Cyclone shock caps. They keep on getting loose when trying to adjust the ride height. Never had these problems with the PRO 4 shocks and caps. Can I use my PRO 4 shocks on the Cyclone? Are they the same height/legth? Thanks...
yyhayyim is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2006, 07:58 AM   #4603
Tech Regular
 
Andrew_Carter's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Hb Ninja Squad
Posts: 287
Send a message via MSN to Andrew_Carter
Default

Yep,you should be ok witht them,Most Cyclone drivers use the Pro Competion shocks fromt he hara Pro 4 anyway,

Just out of intrest have you tried a few drops of oil on the shock collars to loosen them when adjusting them? That will also help if you havent!

L8rs!
__________________
ToniSport | Yokomo | GavGraphix | MHP
Andrew_Carter is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2006, 08:00 AM   #4604
Tech Master
 
ooliganRC's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Under that rock you just kicked over!!!!
Posts: 1,040
Send a message via MSN to ooliganRC
Default

Quote:
Originally Posted by yyhayyim
I am having trouble w/ the Cyclone shock caps. They keep on getting loose when trying to adjust the ride height. Never had these problems with the PRO 4 shocks and caps. Can I use my PRO 4 shocks on the Cyclone? Are they the same height/legth? Thanks...

in a word ....yes...

problem with cyclone ones is they ae slighty deeper than pro 4.

used a rubber o ring from associated shocks in mine...no problem now
(put it ibside the shock cap above the shock mount)
__________________
Corally RDX PHi, Novak Brushless, Futaba 3GR, KO Propo 2413, E-Power 4500, Full Throttle Motorsports.

"You aint going fast enough, if you aint Full Throttle"
Currently slow due to : Bad thumbs and no motors :P
ooliganRC is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2006, 08:19 AM   #4605
Tech Master
 
XrayFK's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: San Diego, CA
Posts: 1,463
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Nexus Racing
I made that when I was running the HB on carpet...completely hand made .



floodo1 mentioned it...A471, but you will need two of them for the whole car.

XrayFK, The original cyclone shock ends are not even round on the inside, so there isn't a ball that will fit!
Are the Pro4 shock caps the same way? Or the Hara versions (competition shocks)
XrayFK is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hot Bodies Cyclone S wardyl Electric On-Road 4 10-01-2008 08:01 AM
Hot bodies Cyclone 12 k7king R/C Items: For Sale/Trade 1 09-04-2008 08:09 AM
WTB Hot Bodies Cyclone/ cyclone Parts tenpins77 R/C Items: Wanted to Buy 0 07-29-2008 08:48 AM
Hot Bodies Cyclone sdt1 Australia For Sale/Trade 6 07-13-2008 03:05 AM
WTB: Cyclone S/Cyclone Painted bodies vazzo Australia Wanted to Buy 0 02-05-2008 06:15 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 07:43 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0