R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-27-2009, 07:24 AM   #15736
Tech Fanatic
 
Join Date: Apr 2004
Location: California
Posts: 828
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

any one know where I can find a three piece spool for the cyclone in stock?
HEWITT is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2009, 07:28 AM   #15737
Tech Elite
 
Join Date: Nov 2001
Location: SF Bay Area
Posts: 3,500
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

Try Stormer
Quote:
Originally Posted by HEWITT View Post
any one know where I can find a three piece spool for the cyclone in stock?
__________________
Team I'm Over It
racenut123 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2009, 10:15 AM   #15738
Tech Master
 
TheCoolCanFanMan's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Watford
Posts: 1,738
Default

Quote:
Originally Posted by HEWITT View Post
any one know where I can find a three piece spool for the cyclone in stock?
Yep TIR there spool is only 9 grams as apposed to 20grams for the multi diff which we never seem to use the NO-way anyway
Malc
__________________
ARC 2013 model ZEN Racing, MM-UK, HW 3.1, Rich Paints, MM UK Rug Racers win13.5 2007/8
2nd in 2008/9/10 Win Ansman GP 2010 Schumacher GP. 17.5 blinky Winner of STCC 2009/10 13.5 WLRC 2010 Summer series. Winner of EWS Winter. 17.5 Blinky Winner of 2012/13/14 Rug Racers. 17.5 Blinky 2013 WLRC summer series. Newbury RCC GP 2014 17.5 Blinky 2015 3rd in 17.5 Rug Racers
TheCoolCanFanMan is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 10:05 PM   #15739
Tech Adept
 
yzf-r1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NY & AZ
Posts: 218
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

does the pro4 spool fit the cyclone?
__________________
RLM, LRP, Thunderpower, Ko propo, Checkpoint, Hacker, Muchmore, FFE
Cyclone, Sf501, KP09e, 25.5 mono, 26 mono no step, GPV-1,HOR, teamwalbern promods, 5Bss...list goes on
yzf-r1 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 10:06 PM   #15740
Tech Elite
 
Join Date: Nov 2001
Location: SF Bay Area
Posts: 3,500
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

niet.
Quote:
Originally Posted by yzf-r1 View Post
does the pro4 spool fit the cyclone?
__________________
Team I'm Over It
racenut123 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 10:33 PM   #15741
Tech Adept
 
yzf-r1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NY & AZ
Posts: 218
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

im goin to asume thats a no? lol
__________________
RLM, LRP, Thunderpower, Ko propo, Checkpoint, Hacker, Muchmore, FFE
Cyclone, Sf501, KP09e, 25.5 mono, 26 mono no step, GPV-1,HOR, teamwalbern promods, 5Bss...list goes on
yzf-r1 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 10:48 PM   #15742
Tech Elite
 
Join Date: Nov 2001
Location: SF Bay Area
Posts: 3,500
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

si
__________________
Team I'm Over It
racenut123 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 07:54 AM   #15743
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,814
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by racenut123 View Post
si
Someone has been using their Rosstestone CD....
STLNLST is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 03:06 PM   #15744
Tech Regular
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 324
Trader Rating: 12 (100%+)
Talking Brushless motor mount

Can anyone tell me if by using the brushless motor mount if it will move the motor closer to the spur so I can use spurs down to 75t & 78t, I'm using a Novak 17.5 and need to use spurs this small to get near the ratio others are using at my local track,cheers.
TeamBear is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 03:38 PM   #15745
Tech Fanatic
 
rc pete's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Airdire, AB, Canada
Posts: 761
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by TeamBear View Post
Can anyone tell me if by using the brushless motor mount if it will move the motor closer to the spur so I can use spurs down to 75t & 78t, I'm using a Novak 17.5 and need to use spurs this small to get near the ratio others are using at my local track,cheers.
Nope. The brushless motor mount raises the spur shaft slightly.
It is designed for brushless modified racing, so that you can gear lower by running larger spurs (otherwise the big spurs stick out of the bottom of the chassis).
If you are running the 18tooth pulleys (and belts), you might not need to go lower than a 93t spur, with a 53 - 56 pinion. That would give you 3.6 to 3.8 FDR.
__________________
Team Associated - Reedy - Pro-Line - RC Depot - OS Engines - 110% Racing - LD Graphics
rc pete is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 05:30 PM   #15746
Tech Regular
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 324
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Ok, thanks for the info RC Pete, I will look into the option of 18t pulleys (belts) or I might try and make my own motor mount,cheers.
TeamBear is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 05:41 PM   #15747
Tech Adept
 
yzf-r1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NY & AZ
Posts: 218
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

youll be happy with new pulleys and belts, i had the same issue as you and opt'd for the pulleys and my FDR is right where i want it.
__________________
RLM, LRP, Thunderpower, Ko propo, Checkpoint, Hacker, Muchmore, FFE
Cyclone, Sf501, KP09e, 25.5 mono, 26 mono no step, GPV-1,HOR, teamwalbern promods, 5Bss...list goes on
yzf-r1 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 07:12 PM   #15748
Tech Regular
 
Join Date: May 2004
Posts: 472
Default LCD

Have any one tried the Losi LCD with the Losi steering hub? if so did you like it and what mod you did if any.
Ramyuras is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 08:47 PM   #15749
Tech Adept
 
yzf-r1's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NY & AZ
Posts: 218
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

was wondering the same thing, i just saw them on speedtech today, only prob for me is the 10 pairs of spair knuckles i have would do me no good anymore.
__________________
RLM, LRP, Thunderpower, Ko propo, Checkpoint, Hacker, Muchmore, FFE
Cyclone, Sf501, KP09e, 25.5 mono, 26 mono no step, GPV-1,HOR, teamwalbern promods, 5Bss...list goes on
yzf-r1 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 10:55 PM   #15750
Tech Elite
 
Join Date: Nov 2001
Location: SF Bay Area
Posts: 3,500
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

Cuanto anos tienes?
Quote:
Originally Posted by STLNLST View Post
Someone has been using their Rosstestone CD....
__________________
Team I'm Over It
racenut123 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hot Bodies Cyclone S wardyl Electric On-Road 4 10-01-2008 07:01 AM
Hot bodies Cyclone 12 k7king R/C Items: For Sale/Trade 1 09-04-2008 07:09 AM
WTB Hot Bodies Cyclone/ cyclone Parts tenpins77 R/C Items: Wanted to Buy 0 07-29-2008 07:48 AM
Hot Bodies Cyclone sdt1 Australia For Sale/Trade 6 07-13-2008 02:05 AM
WTB: Cyclone S/Cyclone Painted bodies vazzo Australia Wanted to Buy 0 02-05-2008 05:15 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:32 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net