R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 05-27-2012, 04:41 AM   #1
Tech Regular
Join Date: Jan 2010
Location: Hong Kong
Posts: 467
Default Speed Passion MMM 10.5T

Just share the experience about this motor, the motor works ok yesterday since this is newly bought. But today it starts cut off!
I break it into parts and reassembly again, and test with the soliderings and all the possibilities.

Finally, I pressed one of the pole it works ok, but release my finger it cuts again,
Gave a last chance to disassemble and found, one of the solidering on pole A was missing!!!!! No solider not cold solider, none!
I'm very disappear the QC of SP, my old SP still rock solids for 3 yrs but the new generation SP only last for one day?!?!?!?
GP: Mugen MRX-6, Serpent Cobra GT 3.0
Engine: Tesla 7 port on-road, Tesla 5 port GT, Rody VS02, OS 2101
beebone is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Speed Passion Thread memix Electric On-Road 13132 10-26-2016 08:00 AM
[WTS] Speed Passion 1/10 Competition MMM 10.5T Brushless Motor tommi Malaysian Forsale-Trade 16 03-22-2012 08:46 AM
Im returning to RC 1/10th scale Touring car races DoNiE Electric On-Road 6 03-06-2012 06:43 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 01:34 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0