R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-07-2013, 04:52 AM   #121
Tech Fanatic
 
Join Date: Aug 2008
Location: Stockport, UK
Posts: 982
Default

Quote:
Originally Posted by MaNoN View Post
One question.. How many Turns should be the motor to race in asphalt?, the circuit long zone is about 60 meters.
Most of us around the world are running 21.5T motors to keep the speeds and power down.
terry.sc is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 04:56 AM   #122
Tech Master
 
2wdrive's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: The Netherlands
Posts: 1,316
Default

some tried it with a 21.5t at my home track but they got bored really soon. Just no punch and no speed.
__________________
www.rc-lemans.de
2wdrive is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 08:55 AM   #123
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 309
Default

21.5 for small-medium electric specific tarmac tracks or parking lots/indoor

17.5T+turbo or 13.5T for medium nitro tracks on foams/rubbers

10.5T for big nitro tracks and foams only...

Some people from Creta Island (300 Spartans!!) use F104 rubbers 180 mm with 8.5T !!!
__________________
T.O.P Photon EX-RCDevil PC10H3X-Xray X1
rokosam is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2013, 07:52 PM   #124
Tech Elite
 
spring71's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chino, CA
Posts: 3,821
Trader Rating: 3 (100%+)
Smile

Spare parts for F113 has been arrived.

FYI, Thanks.
__________________
TQ RC RACING
Indoor RC Race Track & Hobby Shop in Chino, CA
Online Shop
http://www.tqrcracing.com
tq@tqrcracing.com
spring71 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2013, 01:47 PM   #125
Tech Apprentice
 
Join Date: Jul 2008
Location: Malta
Posts: 59
Send a message via MSN to Sonter
Default

Hello, Can you please verify if the 180mm front end conversion is out for the f113? I am very interested in this model, but to change the front end with tamiya parts it makes no sense for me. I would rather go for a Tamiya from the start.

Thanks
Sonter is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2013, 08:13 PM   #126
Tech Initiate
 
Join Date: Sep 2010
Location: New Zealand
Posts: 21
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

The increadably slow rate that spare are showing up for the F113 is a bit of concern. Once you get one , don't push it to hard out on track , because if you break something you may be waiting a very long time for a spare part ot be released.

Come on 3racing , get it together and give us some spares or hopup parts , like different springs? That would be helpful.

Last edited by McLarenFan; 02-21-2013 at 12:20 AM.
McLarenFan is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 12:48 AM   #127
Tech Initiate
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bilbao
Posts: 29
Default

Hi,you can buy some spare parts in some websites like rc mushroom, tqracing..

Mi F113 is at home since yesterday.

I hope all spare parts will be available soon..

regards.
MaNoN is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 04:14 PM   #128
Tech Elite
 
spring71's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chino, CA
Posts: 3,821
Trader Rating: 3 (100%+)
Smile

Quote:
Originally Posted by Sonter View Post
Hello, Can you please verify if the 180mm front end conversion is out for the f113? I am very interested in this model, but to change the front end with tamiya parts it makes no sense for me. I would rather go for a Tamiya from the start.

Thanks
We've received email from 3racing, they will make 180mm conversion part for F113.

It will be available March or April.

Thanks.
__________________
TQ RC RACING
Indoor RC Race Track & Hobby Shop in Chino, CA
Online Shop
http://www.tqrcracing.com
tq@tqrcracing.com
spring71 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 04:18 PM   #129
Tech Champion
 
Join Date: Nov 2001
Location: Hawaii, USA
Posts: 7,177
Default

Great to hear that!
InspGadgt is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 08:57 AM   #130
Tech Apprentice
 
Join Date: Jul 2008
Location: Malta
Posts: 59
Send a message via MSN to Sonter
Default

Thats Great SO I should wait for that !
Sonter is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 12:21 AM   #131
Tech Initiate
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bilbao
Posts: 29
Default

I have ready to use my F113 but i cant post photos
MaNoN is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 12:22 AM   #132
Tech Initiate
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bilbao
Posts: 29
Default

If somebody want to post my photos, i'll send it by e-mail.

Thank you!!
MaNoN is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 02:59 AM   #133
Tech Champion
 
Join Date: Nov 2001
Location: Hawaii, USA
Posts: 7,177
Default

Use photobucket and post links
InspGadgt is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 05:04 AM   #134
Tech Initiate
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bilbao
Posts: 29
Default

I cant post url because i have few messages..
MaNoN is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 05:55 AM   #135
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 145
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Mamon's F113










cheers
jimjav is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:05 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net