R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 11-13-2004, 09:50 PM   #1
Tech Adept
Join Date: Nov 2004
Location: Bergen County, NJ
Posts: 155
Send a message via AIM to Hypnomagic
Default Rear Tires for Xray Factory RUBBING! HELP

I notice there are two holes on the rear shock arms for the Xray FActory kit. I am trying to run 28's on the back but the cause rubbing if i mount on the outer holes. Anyone have any suggestions as to how what i can do if i want to run 28 's and get the mount on the lower arms as far out as possible!

Hypnomagic is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2004, 10:03 PM   #2
Tech Adept
Join Date: Dec 2003
Location: Worthington, OH
Posts: 164

I run a FK. You have to remove 2 to 3mm of material off the arm where the shock mounts to the arm.
Hondaguy is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rubbing alcohol to clean a body bigdog xxx-s Painting, Designs, Graphics and Photography 3 12-28-2007 09:27 PM
batteries rubbing Hayden Electric On-Road 4 08-01-2006 07:07 AM
CVD's rubbing scotwithonly1t Electric On-Road 3 12-29-2004 09:18 PM
pipe rubbing on Lexan corvettecrazy Electric Off-Road 11 07-19-2003 11:47 PM
savage.21 header rubbing gunyadown Rookie Zone 0 05-14-2003 04:46 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 01:23 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0