R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 08-01-2004, 12:23 AM   #1
Tech Apprentice
Join Date: Jul 2003
Location: marshal courty ms
Posts: 37
Send a message via AIM to vere513
Default cap on f1 proreverse help

when i put a cap on the f1 proreverse, im not suppose to use reverse? if so how do i disable it a answer would be greaty helpful
vere513 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2004, 01:37 AM   #2
Tech Rookie
Join Date: Jul 2004
Location: L.A.
Posts: 16
Send a message via AIM to ThaFlash_LA

The manual says to disable reverse when you use a schottky diode, not a cap. I don't know how to disable the reverse...you probably need another sort of electronic piece.
ThaFlash_LA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 08:43 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0