R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 07-10-2004, 04:23 PM   #1
Tech Addict
Formula1fan's Avatar
Join Date: Dec 2003
Location: Buckeye City!
Posts: 691
Default SX12 set problems, Please Help!!!

I have tried over and over to set up my new SX12 as the instructions say and I cant get it to do anything but full throttle with the slightest touch trigger. I cant get the led to light up for awhile after I try to set it up.
Formula1fan is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fs: Gm Sx12 Esc dr_hfuhuhurr R/C Items: For Sale/Trade 7 05-09-2005 11:12 AM
Anyone run the GM SX12? Mr. Shookie Electric On-Road 15 12-22-2004 05:50 AM
Gm Sx12 New dr_hfuhuhurr R/C Items: For Sale/Trade 7 01-02-2004 06:54 AM
SX12 Problems Accord Nitro On-Road 27 06-13-2003 04:04 PM
NovaMega SX12 Problems! Accord Nitro On-Road 2 05-16-2003 08:53 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 07:42 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0