R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Like Tree1Likes
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-06-2012, 09:43 PM   #5341
Tech Addict
 
Losiho's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Melbourne Australia
Posts: 642
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Forgetful_Duck View Post
Sif we make anything in this country. We're going to even stop making our own tomato sauce, and Heinz ain't even Australian. I even heard if we went to war we would even need to import our bullets. Pathetic.

We're not alone mate. Even AE kits are now made in China
Losiho is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2012, 11:49 PM   #5342
Tech Initiate
 
hbc865's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 44
Default spoke wheels on the TC6.1

Just wondering who makes the spoke wheels on the picture on the TC6.1 or what website I can order some, cant find them in amainhobbies
hbc865 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 04:02 AM   #5343
Tech Champion
 
RedBullFiXX's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Intergalactic Planetary
Posts: 6,542
Trader Rating: 34 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by hbc865 View Post
Just wondering who makes the spoke wheels on the picture on the TC6.1 or what website I can order some, cant find them in amainhobbies
I believe those are Solaris wheels.

http://www.nexusracing.com/product_i...oducts_id=3304
__________________
--> 12th scale Information Source <--

"Men do not quit playing because they grow old; they grow old because they quit playing."
― Oliver Wendell Holmes Jr.
RedBullFiXX is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 06:57 AM   #5344
Tech Master
 
Chaz955i's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: NE Ohio
Posts: 1,012
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Losiho View Post
Name an R/C Car manufacturer located in Australia
"made or headquartered" Either or, get it?

I'm in the USA. Associated are headquartered in CA but made in China. Is this helping with your comprehension?
Chaz955i is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 12:51 PM   #5345
Tech Addict
 
mtbboy's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Winnipeg. Igloo. Hockey. Beer.
Posts: 715
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Hey Rick H.
Dont want to start a thread for this,
Starting fdr for an x-12 17.5 in a boosted tc6?

D.
__________________
Team Associated Reedy factory team driver.
B5M Factory lite $ B44.3 Factory $ TC6.2 $ RC12R 5.1
Reedy 410 Speedos $ Reedy Mach Series motors
204 Raceway Winnipeg 1/10-1/8 Offroad. Owner.
mtbboy is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 03:41 PM   #5346
Tech Addict
 
Losiho's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Melbourne Australia
Posts: 642
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Chaz955i View Post
"made or headquartered" Either or, get it?

I'm in the USA. Associated are headquartered in CA but made in China. Is this helping with your comprehension?
Drop the attitude pal, I got your drift. Your argument was ridiculous either way.
Losiho is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 05:49 PM   #5347
Tech Master
 
cwoods34's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Indy-freakin'-ana
Posts: 1,156
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Alright guys........Let's keep this thread friendly please
__________________
Stop holding bitterness deep in your bum soul.
cwoods34 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 10:12 PM   #5348
Tech Initiate
 
hbc865's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 44
Default

Quote:
Originally Posted by RedBullFiXX View Post
I believe those are Solaris wheels.

http://www.nexusracing.com/product_i...oducts_id=3304

Thank you REDBULLFIXX,
hbc865 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 10:14 PM   #5349
Tech Master
 
Chaz955i's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: NE Ohio
Posts: 1,012
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Losiho View Post
Drop the attitude pal, I got your drift. Your argument was ridiculous either way.
Yes you are right, my bad. The word closer is synonymous with Australia.

Either way hope the guy with the bad part gets his replacement fast. Great car and I'd be bummed if my kit wasn't 100% right out of the box.

Chaz955i is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2012, 10:24 PM   #5350
Suspended
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,278
Trader Rating: 86 (100%+)
Default

just wondering which sway bars come with your tc6.1 kit?

Last edited by littlealex; 01-08-2012 at 10:49 AM.
littlealex is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2012, 01:55 AM   #5351
Tech Adept
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 146
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by littlealex View Post
just wondering which sway bar come with your tc6.1 kit?
Yellow 1.1mm and white 0.9mm Gotta buy the rest ourselves =(
Forgetful_Duck is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2012, 06:20 AM   #5352
Tech Fanatic
 
roger999's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 841
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Guys, just wondering is there in TC6.1 version the problem of arm mounts solved? Or not really? Have seen AE have changed it but not sure if that new one works properly...?
__________________
facebook.com/rogergrafix
roger999 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2012, 06:51 AM   #5353
Tech Master
 
Chaz955i's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: NE Ohio
Posts: 1,012
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by roger999 View Post
Guys, just wondering is there in TC6.1 version the problem of arm mounts solved? Or not really? Have seen AE have changed it but not sure if that new one works properly...?
I'm interested to hear this as well. Would be a nice cheap upgrade to my 6.0 if these things work better.
Chaz955i is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2012, 08:26 AM   #5354
Tech Fanatic
 
daleburr's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Oxfordshire, UK
Posts: 839
Default

Quote:
Originally Posted by roger999 View Post
Guys, just wondering is there in TC6.1 version the problem of arm mounts solved? Or not really? Have seen AE have changed it but not sure if that new one works properly...?
I think the answer is 'sort of'.

If you're happy to run the kit settings with no spacers then it will be fine and the mounts won't rotate.

If you want to adjust toe or track width, then the same problems as before will still exist (arm mount rotation). I'm still amazed no one has made some large carbon or alloy spacers to solve this problem. I run home-made carbon fibre ones and they work a treat (much bigger surface area than an alloy washer so more friction and no rotation).
__________________
Team Xray
RC-Timing Software - http://www.rc-timing.com
Mercedes AMG F1 - http://www.mercedes-amg-f1.com/
daleburr is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2012, 09:38 AM   #5355
Tech Master
 
cwoods34's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Indy-freakin'-ana
Posts: 1,156
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

http://www.reflexracing.net/RSD-TC6-...ocks_p_18.html

Don't have these myself, but I've heard others say they work pretty good!
__________________
Stop holding bitterness deep in your bum soul.
cwoods34 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
THE TRACK RACEWAY Apex Mid Atlantic RC Racing 28961 07-11-2017 01:29 PM
Team Associated TC5 RCknight Electric On-Road 13254 05-12-2017 07:58 AM
Team Associated TC6 KostaG Electric On-Road 8 07-04-2010 11:42 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:44 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net