R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 02-18-2010, 01:01 PM   #1
Tech Adept
FrankB's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 198
Trader Rating: 2 (100%+)
Default Lipo's in a TB EVO 4MS

Any tips to mount lipo's in a TB EVO 4MS. I have the car being shipped to me right now and want to be ready to use it. The car has the standard battery strap but nothing else.
FrankB is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2010, 01:20 PM   #2
Tech Elite
Join Date: Nov 2002
Location: NY&FL
Posts: 3,359
Trader Rating: 24 (100%+)

I didn't have an MS but on my Evo 4 using a lipo was no problem with just a single row of foam on the bottom of the strap. If you use flat bottomed lipos, you'll probably have to drill and mount a couple of "stops" on the chassis plate just to one side (toward the battery slots) of the driveshaft. That should keep it from swiveling and hitting the driveshaft. All I used was a couple of countersunk screws and nyloc nuts.
Evoracer is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 10:13 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0