R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 02-21-2004, 11:08 AM   #1
Tech Adept
Join Date: Apr 2002
Location: Silicon Valley
Posts: 235
Default Q's on Novak Millennium pro

First time I've used a Novak Millennium Pro and noticed after doing a factory reset, a +- sign comes up on the display before and after charging is done. Maybe it was there all the time, just haven't noticed it. Can anyone else confirm?

DRIVEN is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F.S. NOVAK Millennium MRX4-R03 R/C Items: For Sale/Trade 0 07-26-2007 07:24 PM
Novak Millennium Pro, Novak Black box, 2 3300 Matched packs, M8 Module CRFXXXT R/C Items: For Sale/Trade 8 04-16-2007 01:00 PM
Novak Millennium PRO Core Creations R/C Items: For Sale/Trade 7 04-28-2006 08:53 AM
For Sale - Novak Millennium Pro and Novak Black Box power supply Travis S R/C Items: For Sale/Trade 6 12-22-2004 09:14 PM
PLZ help - Novak Millennium or Millennium Pro Charger? Travis S Electric On-Road 13 11-23-2004 03:48 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 11:39 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0