R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 09-26-2009, 11:27 PM   #1
Tech Rookie
Join Date: Jan 2008
Posts: 7
Default spektrum dx3

hi all i have the spekrum dx3, i have done the bind to the receiver all is good.
but a week later i turn on the trans then the receiver, both the rec and the trans are light up with the green constant glow, now batteries in both, steering works but no throttle.
if i re calibrate by pressing the mode button on the speedy and re set the throttle nut and brake all is good, how can i stop having to re set with speedy?

and is this normal

help please
DIRT BUSTER is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spektrum DX3.0 & SR3000 rx Hunter73 R/C Items: For Sale/Trade 12 06-25-2008 10:32 AM
>>>-----> Spektrum DX3 Kit <------<<< kmit Australia For Sale/Trade 9 02-13-2008 03:30 AM
M11, Spektrum, DX3, ICE charger, RS4 3 18ss, 777 parts, & MORE!! SeattleRCer R/C Items: For Sale/Trade 42 08-15-2006 04:58 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 06:51 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0