R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 09-10-2009, 07:40 AM   #1
Tech Adept
Join Date: Sep 2008
Location: NY
Posts: 111
Trader Rating: 9 (100%+)
Default hotwire help

ok soi just got thetekin hot wire and rx8 yesterday. i took it home and installed the software on my laptop and hooked up the rx8 to it to just check it out. then the computer would not bring it up. the lights are flashing correctly and everything. so i swaped out for my rs that has been previously programed and it came up but i got a LONG error message i hit continue and it went to the setup portion. so what is up with my RX8? i reset the computer, uninstalled the software and reinstalled. but i havent hooked up the esc wires yet or did the inital radio setup will that do it? anyhelp ould be great,
poncec23 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2009, 09:57 AM   #2
Tech Master
yokemad's Avatar
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,150

Push the USB cable very hard on hotwire side it goes in another mm or 2 and works properly
my one was like that with led on but not worked until that hard push
yokemad is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hotwire software??? Jstall7543 Electric Off-Road 7 08-01-2009 08:39 PM
Tekin Hotwire Software? ChadRacing Georgia Racing 9 02-09-2009 06:23 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 09:54 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0