R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 05-24-2009, 10:16 AM   #1
Tech Master
Join Date: Apr 2009
Location: Orlando / Maitland, FL
Posts: 1,770
Trader Rating: 25 (100%+)
Send a message via AIM to agarabaghi
Default Lipo charging issue?

My new hyperion 3s vx 1600mah battery has a balancer that fits the wrong spot on the balancer board for the charger...

The balancer board is an Electric fly which came with my Triton EQ charger...

The 3s lipo balancer fits, but in the 4s spot...

Pictures speak louder so here they are....

When i charger it plugged into the 4s spot the charger doesn't not read the battery for balancing, only for charging.
Attached Thumbnails
Lipo charging issue?-dsc_0220-medium-.jpg   Lipo charging issue?-dsc_0221-medium-.jpg   Lipo charging issue?-dsc_0222-medium-.jpg  
agarabaghi is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EPMTs check in here. (a subsidiary of TNT) overtki11 Singapore R/C Racers 55460 06-10-2014 05:56 AM
4 Cell Sedan Racing AdrianM Electric On-Road 484 02-25-2005 05:47 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 06:02 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0