R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 05-09-2009, 09:41 AM   #1
Tech Elite
Join Date: Dec 2008
Location: Minnesota
Posts: 2,723
Trader Rating: 47 (100%+)

Hello,I was wondering if someone could tell me why when I add oil to my ae tc3 shocks and set the rebound at lets say 50% and then run the car for 1 or 2 race days then recheck the shock and it has 0 rebound.What is happening?
/ Roche Rapida 2015-2016 / Hobbywing / Team Scream / Rc Painting By Mikey / Ko Propo / MMR / Dri-Fit Mafia /
haywood is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2009, 10:34 AM   #2
Tech Fanatic
R.Dalnogare's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: NAAMANS,Delaware
Posts: 869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to R.Dalnogare

Its leaking, are the bladders and o-rings old?
R.Dalnogare is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Team Losi JRXS Type-R Andrew Gray Electric On-Road 13402 09-27-2016 10:52 AM
Team Losi JRXS Kenshin Electric On-Road 13263 06-13-2016 03:39 PM
Tamiya TA05 Touring Sedan kentech Electric On-Road 11378 01-28-2016 12:02 PM
Serpent 720 rcrossco_1 Nitro On-Road 5073 04-16-2012 08:42 PM
Losi 8ight building and setup JBRacing Nitro Off-Road 8691 06-27-2011 08:43 AM
Serpent 710 Ron C. Nitro On-Road 23347 03-16-2010 01:47 PM
Completely new to R/C RX7Boricua Rookie Zone 8 03-14-2008 08:03 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 08:25 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0