R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 12-04-2003, 02:16 PM   #1
Tech Apprentice
Join Date: Aug 2002
Posts: 56
Default Screen problems with a 3PK

Hi to all!

I have a problem with a new Futaba 3pk. Sometimes I have nothing on the screen(only the green light) but it works(without the letters). After turnig it off an on the black letters are shown it. Sometimes it happends more when you have it for some time off.
Does anybody had this problem, and know how to fix it.

Thank's in advance!
martinm is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How Did You Come Up With Your Screen Name? Yokomo Fan Chat Lounge 84 03-16-2011 05:27 PM
Screen name Applesauce R/C Tech Site Forum 1 02-17-2008 04:02 PM
Screen names axel Chat Lounge 10 06-08-2005 11:53 AM
need help turbodyno lcd screen WVRACER Electric On-Road 4 01-12-2005 12:20 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 09:51 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0