R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 07-20-2008, 12:38 PM   #1
Tech Addict
tim fry's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: Kent UK
Posts: 524
Trader Rating: 1 (100%+)
Default GTB brakes

Hi all

Maybe I'm being stupid but can the level of brakes be adjusted on the GTB?
I know the level of drag can be changed but when I use my Orion 10.5 with my GTB the brakes are really good but with my Novak 10.5 they are nowhere near as good.

tim fry is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2008, 03:43 PM   #2
Tech Apprentice
Join Date: Feb 2008
Location: Latvia, Riga
Posts: 84

Read the instructions quite good explanation. But my brakes un novak ss13.5 are quite good, but dont use them much cuz i have solid one way front. To set min. brake hold one touch button when only blue led is on then release and for testing crank it up to 10 shows it as 10 flashes.
Logika is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no brakes greenthumb1977 Nitro Off-Road 1 06-21-2008 04:31 AM
Top Driving Styles: Using Brakes and Drag Brakes SlamMan Electric On-Road 32 04-30-2007 10:11 PM
QC2 - No Brakes? Jam-ehz Electric On-Road 2 01-23-2006 01:12 PM
Need help with brakes jigga21 Monster Trucks 1 07-25-2005 02:56 AM
Brakes ? imjonah Electric On-Road 10 10-30-2004 07:54 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 03:45 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0