R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 02-01-2008, 05:04 PM   #1
Tech Initiate
idrum2loud's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: Portsmouth VA.
Posts: 40
Trader Rating: 5 (100%+)
Send a message via AIM to idrum2loud
Default T2 help

Ok so i got a Xray T2....and i just picked up the Orion 3600 LiPo battery packs. The only problem is that the packs wont slide under the bulkhead....

Now, am i a retard for not shimming the bulkheads all the way around from the get go or is there some extensive modification needed somewhere i missed?

Any help would be great.

idrum2loud is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2008, 05:43 PM   #2
Tech Fanatic
Nexus Racing's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
Join Date: May 2005
Posts: 848

The people around here have cut the layshaft bulkhead to make it straight up and down. This makes it so you only have 1 hole left to mount the right side of the top-deck, but that doesn't seem to really hurt anything.
I would not shim the bulkheads up...that would give you some crazy roll-center settings .
Nexus Racing is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 05:01 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0