R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 11-10-2007, 11:41 PM   #1
Tech Initiate
Join Date: Oct 2007
Location: Dallas, Texas
Posts: 33
Angry problem with an old car

I had an old car that keeps turning left with out me using the remote.If I turn it on it turns left automatically.I used the trim settings and it dosent do anything.Also the run time is very short.
sk8boarder is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 01:29 AM   #2
Tech Addict
surrealmaterial's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: NSW, Australia
Posts: 651
Trader Rating: 4 (100%+)
Send a message via MSN to surrealmaterial

to fix the steering issue, you need to take the servo horn off, center the servo by setting you trim to center and putting the horn back on so the wheels are straight. Then adjust trim from there. To get more runtime, depending on which motor you are using, you need to use a higher capacity battery.

Castle Hill Raceway
surrealmaterial is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ESC PROBLEM ghj1997 Electric Off-Road 13 06-04-2008 07:38 AM
Problem RaceANissan616 Nitro On-Road 20 07-23-2006 08:07 PM
KO PRO PO VSF-1 PROBLEM mazmo Australian Racing 4 07-24-2005 06:38 AM
New to R/C and I have a bit of a problem ZeeBMaN Rookie Zone 6 05-15-2003 04:08 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 05:01 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0