R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-23-2004, 07:31 AM   #3886
Company Representative
 
Tres's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

what email do you want it sent to?
__________________
Tre's
TnT-Fx Custom Graphics
www.tnt-fx.com
Tres is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 07:32 AM   #3887
Tech Master
 
clinttredway's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 1,291
Trader Rating: 3 (80%+)
Send a message via MSN to clinttredway
Default

send it to ctredway@fishermenstudios.com

thanks!
__________________
Do or Do Not, There Is No Try
clinttredway is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 07:49 AM   #3888
Regional Moderator
 
Darkseid's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: At my computer, duh...
Posts: 9,033
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally posted by raving-monkey
darkseid- what transmitter do you use with that novak synthasised?
I run a Hitec Lynx 3D w/Spetra module. Crystals need not apply!

Its been a reliable combo for a couple years now.
__________________
TLR 22...Tamiya F104...
Darkseid is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 08:23 AM   #3889
Tech Master
 
raving-monkey's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: yorkshire, england.
Posts: 1,820
Send a message via MSN to raving-monkey
Default

cool.

does anyone make a synthasized module for the KO helios?

my dad had a lynx 3d a while ago and he said it drained batteries, altho it seemed to be a good transmitter
raving-monkey is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 08:30 AM   #3890
Tech Elite
 
VenomWorldOrder's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: www.RCunderground.net
Posts: 4,063
Default

Quote:
Originally posted by Frank McKinney
the chassis doesn't have anything attached to it. A large, cheap tamiya is about $3-6 at a swap meet
ay i got a quick question regarding ackerman. i have a mtx3 so i'm used to the ability of using ackerman.

now my question is on the pro4
what settings are the 1,2,3,4?

ie which one is the slowest steering setting, which one is the quickest?
VenomWorldOrder is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 08:50 AM   #3891
Tech Master
 
raving-monkey's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: yorkshire, england.
Posts: 1,820
Send a message via MSN to raving-monkey
Default

i am wondering the same question as i prefer pretty quick steering and i think the standard ackerman position is letting my servo down....not letting it do its job if ya get what i mean
raving-monkey is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 08:58 AM   #3892
Tech Elite
 
VenomWorldOrder's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: www.RCunderground.net
Posts: 4,063
Default

Quote:
Originally posted by raving-monkey
i am wondering the same question as i prefer pretty quick steering and i think the standard ackerman position is letting my servo down....not letting it do its job if ya get what i mean
and the extra arm that comes with the kit when you are assembling the steering system. what is it used for? the standard setup is built up so it creates straight arm, but this other part creates a L type arm?
VenomWorldOrder is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:10 AM   #3893
Tech Rookie
 
crazy4rc's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Unhappy Where is the spare parts???

I got my pro4 last March. I broke my graphite arm set during practice. The parts is out of stock and not sure when it is going to be available. I check all the stores arround my area including on-line. None of them have it . Does anybody know what is the alternative?
crazy4rc is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:22 AM   #3894
X2
Tech Regular
 
X2's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: England
Posts: 340
Default Re: Where is the spare parts???

Quote:
Originally posted by crazy4rc
I got my pro4 last March. I broke my graphite arm set during practice. The parts is out of stock and not sure when it is going to be available. I check all the stores arround my area including on-line. None of them have it . Does anybody know what is the alternative?
Are u in the US?
Ive heard alot of ppl on here saying they cant get parts over there.
Im having no troubles at all getting parts from over here (UK).
X2 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:30 AM   #3895
Tech Rookie
 
crazy4rc's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Smile Re: Re: Where is the spare parts???

Quote:
Originally posted by X2
Are u in the US?
Ive heard alot of ppl on here saying they cant get parts over there.
Im having no troubles at all getting parts from over here (UK).
Thanks for the quick rely X2. Yes, I'm in the US. I would appreciate it if you can point me where I can get it immediately. Thanks.
crazy4rc is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:32 AM   #3896
Tech Addict
 
Skill's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Doncaster, England
Posts: 537
Default

In the UK parts availability is very good.

I've heard that the TC3 wishbones fit directly onto the Pro 4...although I haven't seen it done in the flesh so I couldn't tell you for sure. You might aswell try if you know someone with a spare TC3 wishbone handy...although I think you'd be better off replacing both sides.
Skill is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:32 AM   #3897
Company Representative
 
Tres's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

They are in stock at Horizon, your LHS should be able to get them from there.

If not:
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin...06&FVPROFIL=++
__________________
Tre's
TnT-Fx Custom Graphics
www.tnt-fx.com
Tres is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:32 AM   #3898
X2
Tech Regular
 
X2's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: England
Posts: 340
Default

Hi Crazy, try this http://shopping.rcmodel.com.hk/advan...ufacturers_id=
X2 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:33 AM   #3899
Tech Elite
 
coastaltony's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Palm Beach, Fl
Posts: 2,585
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Tres, can you send me a jpg?
coastal-tony@webtv.net
__________________
Meucci pool cue collector
coastaltony is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2004, 09:43 AM   #3900
Tech Addict
 
StewartFan20's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Grrrrr!!!!
Posts: 692
Trader Rating: 4 (100%+)
Default Re: Where is the spare parts???

Quote:
Originally posted by crazy4rc
I got my pro4 last March. I broke my graphite arm set during practice. The parts is out of stock and not sure when it is going to be available. I check all the stores arround my area including on-line. None of them have it . Does anybody know what is the alternative?

I called Ultimate Hobbies in California. They had some it stock yesterday (4/22) and were willing to send them to me. They even offered overnight shipping.
StewartFan20 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:51 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0